Пропускане към основното съдържание

Бареков с партия през декември

Бареков регистрира политическото си движение през декември. До края на ноември ще съм готов със структури в 25 града и веднага след това подавам документи за регистрация по Закона за партиите, обяви той в "Града на истината" пред Президенството.
Първият офис се открива този петък в Пловдив, в неделя такъв ще заработи и в София. Ние ще сме центристко движение, ляво и дясно за нас са остарели понятия, обясни той и се зарече новата формация да бъде една от първите три в парламента.

Правителството се провали, ГЕРБ се провали. Крадат се наши идеи и се опропастяват от управляващите, допълни Бареков.
Предлагаме нов модел, при нас ще дойдат почти всички структури на Кунева. В Пловдив взимаме 200 души от нея, но за самата Кунева и за Даниел Вълчев няма място при нас. Вратите ни са отворени за хора от ГЕРБ, които са разочаровани от Борисов и Цветанов, за представители на СДС и за костовисти, но без хора, които са били в изпълнителната власт. Голямата новина ще дойде след март, когато много от ключовите кметове на ГЕРБ ще дойдат при нас, каза Бареков.

Предстоят събития, които ще разтърсят държавата, обеща той. Според него, тези събития ще  му дадат възможност след шест месеца да управлява. Готов съм за премиер. Всички, които идват при нас са с ясното съзнание, че идват при бъдещия премиер. Народът иска да знае кой ще го управлява, ако движението спечели властта и затова го обявявам, каза новият политик. Той обясни, че промяната в политическата ситуация ще дойде след разкритията му за Бойко Борисов. Бареков му даде една седмица да отговори участват ли с Цветелина Бориславова в офшорни фирми, ако ли не – ще извади фрапиращи разкрития. Мисля, че другата седмица ще се стигне до разпадането на партия ГЕРБ. Оказа се, че Борисов и Бориславова са прикривали данъци. Въртели са схеми през една офшорна компания, която е дублирала тяхна фирма в България. Най-вероятно, според мен, става дума за синтетична дрога , макар че формално се води за производство на химикали и текстил. Тази фирма е била дублирана в друга държава, която е офшорна зона, след това е била трансформирана за скриване на собствеността и по схемата на Плевнелиев са се намесили подставени лица, които не са български граждани. Разследването е много сериозно и аз ще информирам за него Интерпол, ФБР. В момента работя с две независими фондации. 

Едната е американска, другата е германска. Посредством тях аз ще уведомя партньорските служби на България за това разследване, каза Бареков.
Той обяви още, че след "Град на истината" пред Президенството, ще прави такъв и в Пловдив. Палатките ще бъдат опънати пред общината, въпреки, че кметът Иван Тотев не е дал разрешение за това. След окупацията на Пловдив, ако трябва, ще окупираме и улицата на Борисов, закани се вече бившият журналист. Той продължава и неделните протести в столицата. Тази седмица шествието ще започне по-рано от обичайното – от 13 часа и ще тръгне от централата на ГЕРБ. Ще обходи централите на БСП и ДПС и ще приключи пред Президенствотос бдение на свещи, което ще се води от дядо Христофор Събев.
Така както изгонихме призрака на комунизма, така сега ще изгоним призраците на стария политически елит, обеща Бареков.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.