loading...

вторник, 5 ноември 2013 г.

Има ли секс и дрога сред окупаторите?

Какво правят така наречените окупатори? Окупират нещо, ама май те трябва да бъдат окупирани заради порядките и манталитета, въведен във ВУЗ-а. Ранобудните студенти, които "рано" се събудиха на 130-ят ден на протестите решиха да пуснат кепенците на Алма матер.
Ранобудните студенти, които рано се сетиха за съществуването на Пеевски макар, че той не е от днес в политиката. Какво искате?
Оставка! Оставка, ама за вас драги и недраги окупатори. Защо не протестирахте, когато ударно се вдигаше таксата за следване? Защо се възмущавате от това, кой ще бъде председател на ДАНС? Вие студенти ли сте или искате да станете част от ДАНС, че само с тази институция се занимавате.

Не били политически, няма ли политически искания, а то оставката на едно правителство да не би да е въпрос на Светия синод. А защо като не сте политизирани сред флагманите на бунтарите кандидат-висшисти бившият вицепремиер и настоящ зам.-лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов имал близък приятел и любимец.

Докторантът от Историческия факултет на ВУЗ-а Кирил Чуканов е основната връзка между случващото се в 272-а аудитория и партийния напор отвън, пишат медии. Още в първия ден на окупацията лицето на 29-годишния възпитаник на СУ блесна пред телевизионните камери, като прочете декларация за намеренията на двайсетината му колеги да блокират целия учебен процес на университета. Въпреки че Академичният съвет на най-старото висше училище у нас излезе с позиция, че окупацията е крайна мярка и трябва да спре, за да не се рискува цялата учебна година.

А между другото, какво правите по цяла нощ в СУ, драги окупатори. Наблюдателни студенти разкриха пред всекидневник, че колегите им, вързали с вериги всички входове на Софийския университет, имат прилично снабдяване с марихуана всеки ден. Тревата внасяли по тъмно в тъмни пликчета и си я предавали от ръка на ръка, докато стигне до 272-а аудитория, където бунтарите твърдят, че нощуват. За да не будят съмнение, че вкарват забранени от закона вещества, по-съобразителните скривали пакетчетата с дрога и хартия за свиване сред пликовете с храни.

За да няма спекулации какво правят в превърналата се в символ на бунта 272-а зала, студентите обърнали втората по големина аудитория - 65-а, в секс стая. Изненадваща доставка на презервативи в двора на най-старото висше училище у нас учуди и втрещи преподаватели, които от дни са пред университета. В интернет форумите се твърди, че кандидат-висшистите никак не се срамували да се отдадат на ласки в окупираните коридори и аудитории.

LIVENEWS.BG / Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар