Пропускане към основното съдържание

Секс и наркотици при окупаторите от СУ, човек на Цветанов дърпа конците

Бившият МВР шеф Цветан Цветанов се оказа в дъното на завързването с вериги Софийския университет като главен инструктор на окупацията. В централата на ГЕРБ, помещаваща се в административната сграда на НДК, лично той и приближените му съпартийци оформили плана за щурма на Алма матер и оковаването му с железа, научи ексклузивно „Всеки ден".

Сред флагманите на бунтарите кандидат-висшисти бившият вицепремиер и настоящ зам.-лидер на ГЕРБ имал близък приятел и любимец. Докторантът от Историческия факултет на вуза Кирил Чуканов е основната връзка между случващото се в 272-а аудитория и партийния напор отвън, потвърдиха няколко независими източници за „Всеки ден".

Още в първия ден на окупацията лицето на 29-годишния възпитаник на СУ блесна пред телевизионните камери, като прочете декларация за намеренията на двайсетината му колеги да блокират целия учебен процес на университета. Въпреки че Академичният съвет на най-старото висше училище у нас излезе още в понеделник с позиция, че окупацията е крайна мярка и трябва да спре, за да не се рискува цялата учебна година и да не се стопират научните дейности, Чуканов лично получил телефонно обаждане от Цветанов. Младокът бунтар доверил пред свои състуденти от катедра „История на България", че му заръчали в никакъв случай да не развързват веригите, защото в противен случай протестът би замрял.

Източник на „Всеки ден" сред студентската общност разкри и че тъкмо гласът на Чуканов се чувал в един от скандалните записи, взривили социалните мрежи през уикенда. От тях става ясно, че Цветанов и хора от кръга на Иво Прокопиев дирижират бунта в Алма матер. Там той говори сякаш от името на Цветанов как студентите трябва да поведат окупацията още вечерта в петък и да залостят портите безсрочно. Освен това докторантът обяснява подробно плана за окупиране на всички входове на университета и как другите му колеги да реагират, в случай че някой се опита да го освободи, каквото се случи в неделя сутринта, но безуспешно.

Личността на Чуканов не е особено известна сред кандидат-висшистите. „Всеки ден" разпита негови колеги в Историческия факултет, но малцина успяха да се сетят кой е той. В същото време обаче възпитаникът на Алма матер е особено активен в различни научни форуми и от статиите му личи дълбок афинитет към темата за Втората световна война и участието на Германия в нея, както и българо-германските отношения по време на Студената война.

Публично Чуканов никога не е изразявал политически пристрастия към нито една партия. Той обаче бе едно от главните действащи лица по време на активните летни протести. Кадри от тогава доказват, че младокът е на първа линия във всички размирни моменти, а не част от мирно протестиращите на жълтите павета.

Прокопиев управлява Алма матер

Двамата със Светослав Божилов са в настоятелството на ВУЗ-а

Студентите окупатори не свалят веригите от портите на Алма матер. Дори и след като ръководството на СУ - Академичният съвет, целокупно реши, че приема протеста, но не и в този му вид - чрез окупация.
Кой всъщност управлява Софийския университет? Има ректор, има Академичен съвет, има Общо събрание. Има обаче в Закона за висшето образование и Съвет на настоятелите.

А в него са олигархът Иво Прокопиев и топлата бизнес връзка между него и банкерката Цветелина Бориславова - финансистът Светослав Божилов. Като членове на настоятелството те по закон се занимават с основните въпроси за развитието на висшето училище, с бюджета му, с правилника, с броя на приеманите студенти, с размера на таксите за кандидатстване и за обучение, със стипендиите и др.

„На практика - с всичко. Това означава, че освен да бранят - както се полага на настоятели, интересите на университета, бранят и своите интереси в университета", коментира за „Всеки ден" преподавател - доцент във висшето училище. И Прокопиев, и Божилов са от квотата на ректора на СУ Иван Илчев.

Секс в университета!

Бунтовниците си поръчали да им донесат презервативи


Изненадваща доставка на презервативи в двора на най-старото висше училище у нас учуди и втрещи преподаватели, които от дни са пред университета. Според източници отвътре кандидат-висшистите никак не се срамували да се отдадат на ласки в окупираните коридори и аудитории.

За да няма спекулации какво правят в превърналата се в символ на бунта 272-а зала, студентите обърнали втората по големина аудитория - 65-а, в секс стая. „Какво мислите, че правят по цяла нощ млади хора от различен пол, при положение, че целият Ректорат е на тяхно разположение?", питат риторично колегите им. В крайна сметка вътре няма камери за видеонаблюдение, че да се изложат, защо интимният им живот да спира, коментират приятелите на студентите навън. Те дори ги похвалиха, че правят безопасен секс, защото освен поръчките за храна, напитки и лекарства, младежите си и поискали и кашонче с презервативи.

Внасят нелегално и марихуана

Наблюдателни студенти разкриха, че колегите им, вързали с вериги всички входове на Софийския университет, имат прилично снабдяване с марихуана всеки ден. Тревата внасяли по тъмно в тъмни пликчета и си я предавали от ръка на ръка, докато стигне до 272-а аудитория, където бунтарите твърдят, че нощуват. За да не будят съмнение, че вкарват забранени от закона вещества, по-съобразителните скривали пакетчетата с дрога и хартия за свиване сред пликовете с храни.

Задимяването от опиатните изпарения се стелело из цялата сграда, а от една цигара с трева дърпали всички 20-30 кандидат-висшисти, противно на всички хигиенни навици. Освен канабис обаче окупаторите вкарали и хашиш, който мнозина причисляват към твърдите наркотици.

Коментари

  1. Днес ходих до СУ за първи път от една седмица. Студентка съм втори курс -право. Невидях алкохол и цигари, още по - малко признаци за секс и оргии. Подкрепям колегите, но смятам, че исканията им трябва да се разширят. Какво имам предвид: 1. Оставка на Орешарски, 2. Оставка на 42 ро НС, 3. Оставка на ректори с досиета към ДС и оставка на Токушев като преподавател.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега и от мен един съвет. Напразно си си губила времето в София, попивайки революционни мисли. Вземи си бурканчетата и задрънчи обратно към село, барикадирай се в кметството и поискай оставката на селския кмет,попа и евентуално даскала.

      Изтриване
  2. Снимката от къде е взета? За изследователски цели се интересувам

    ОтговорИзтриване
  3. Боже прибери си вересиите, кой глупак написа подобни лъжи?

    ОтговорИзтриване
  4. https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZivj1Q_1Ytn6qbRroHRPP4p5SXVmsRZJpGsWu_1DshyNErYfE5v0Q5_1IKWwnNp96fOQcOk0gUZi5a9GExtJZg85FSC3jlNy3KJ6VO03PGT7Tqtswge5l6x10wnRzJy3fUAo5SuMSktQ6lmF6ynsSWsuH5SUUKu11JGfktOZJbmjXLl4WXP4sJkfu2UOG9rUytK3JkIlL3K-CD_13NJx3o72D3EuoVEHwW5-2oAHV8FT0ihDuY3QmLAT6DGyNXjPa5Bp-9P6vU6AjoUj52yC7b-mhbhcu61vRbRztFF9Q75CvrNXwyf67pbG3AzVEebvcU6DfW9sSw94tTrlhuNE7-zaFPBJv-MOohQ2_1DCn-K9vizPQZgGSW_1Hw3OLtl3oI6XXtGcd3_1y51KpKmRXTncE5JYyhywo1D2dU1i8BLfUna_1hkQ3drCEKDARC-lJoQ4DInck6QAi4XDYexw0D_1-cG7IrrwAGrmWsab8QQer0q756toBZOE7jaGFlPVQ-oTk7My7P-Ej0bwEvSWX_1tJRvB84BZUFAUx9OsFhoxjY8Mxby9KFIILE9EhY-gHvbvIV1-fmzSRQzJgg7Kz855ShLQaLfLiKnPHqqo5YFQqddjPkrYtB-3euBLwq5iOEfuI06GP2z5EC2w_1XHE3xwSxofI5-0i8K-BCy-mIUJc-wWwn3xNA8zDHl_12H42-kAma-rl8OWVs_1lmnmVaXy2TMD4TSiulThxFCJIs3rglL0DrPKEYe6jD16MnoWoPhEnyNcblb6hwqMRn7dhfjG8MmveMdiSo6fe0yRSugd3jNsEaoHIAyLVdPTQ7NmYHr7KbvzlpwcJm7ac_18d3eQGQZt3E4-4krTJC4LFGV1AkW0EyDxMWOVE6-PDI3fYqrGi8syaPLesdqmKcGDJKty_11XRzSCUM9wLb3q_1WLSnsx9pO5SGLYa_1oxdP1ZznkgdLoOV0pqHAUgi5qH_1cy3g_1zn7w2JZtHSmX7u2_1v5fvKYTVBGCevuJwDokjSFi_1Wd4wXCnYQIok_1DWr4WBgRHcsxntCwJimJ93bFeq0k-CYSjzqrnyxKHu5dmexRgmM6h02IhKtMHTDzwnBcJ0Gu8_1M5-uGiQSmXa555u20Z4-aBb8b1o4yZhsgrI7rtn2KDg5KItO2_1vwTi37G1Ac3RI5F2tFimPgm5LXgI38D3P8xVHW6IQiNbPsDbkxyDWIIF2p7Sbgme9m2KhkOQs-QLH42Ok9TBEEr_1ayTFMGlfKLTdXyrcez5J09CyeuxSDeJYAdqKOSgqq3BzITmIocEloFGkrBOK1fhI7nwkYicXUoEjV_14dQY0YMGZcSz2cLDL0

    ОтговорИзтриване
  5. Дори и само една милярдна,да е истина за какъв морал скандират и за каква демокрация особенно чрез окупация и пречеики да се провеждат изпити и служителите,да влязат да обработят документите,за стипендиите в това число и техните стипендии!

    ОтговорИзтриване
  6. Пак глупости и снемане на доверие,

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.