loading...

четвъртък, 14 ноември 2013 г.

И ГЕРБ с инструкции за протеста

Всички структура на партията на Бойко Борисов са изпратили „окръжни“ до своите членове с призив да се включват в метежите пред Парламента.

В „България без цензура“ беше получено копие от мейл, изпратен от ПП ГЕРБ – Красно село да всички членове на партията в района.


ПРИЛАГАМЕ ТЕКСТА НА ПИСМОТО БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
ПРИКАНВАМЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПП ГЕРБ „КРАСНО СЕЛО”,
КОГАТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА 13-И, 14-И И 15-И НОЕМВРИ
/СРЯДА ЧЕТВЪРТЪК, ПЕТЪК/,
ДА ИДВАТ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
В ПОДКРЕПА НА СЪБИТИЯТА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА...
УС НА ПП ГЕРБ „КРАСНО СЕЛО”

В същото време ГЕРБ излиза с декларация, в която заклеймява манипулацията на информациите относно протеста, очевидно в опит да прикрие собствените си манипулативни действия и факта, че Бойко Борисов се опитва да яхне народното недоволство, за да подсигури връщането си във властта.

За пореден път лъсват опитите на Бойко Борисов да действа прикрито и да манипулира общественото мнение единствено в полза на прословутото си властолюбие, твърдят от „България без цензура“.

Livenews припомня, че всички кандидати за държавна служба, подали молби в централата на БСП са получили инструкции за мобилизирани за контра-митинг на партията в събота (16 ноември) в София. Писмо с такова разпореждане е изпратил новият шеф на БСП-София Калоян Паргов до председателите на Районните съвети на партията в столицата. Планира се митингът да тръгне от Орлов мост в 12 часа в събота.

Няма коментари :

Публикуване на коментар