Пропускане към основното съдържание

Диана Найденова напуснала "Всяка неделя" потресена от Кеворк Кеворкян

"Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип". Това коментира пред в. "Труд" водещата Диана Найденова по повод скорострелната си раздяла с предаването "Всяка неделя" по Нова тв. Както е известно, тя води в ефир само 2 предавания заедно с Кеворк Кеворкян.

Според нея за арменеца "чуждото мнение е неприемливо". Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка, допълни Найденова.
Самата тя беше поканена от Кеворкян да прави рубриката си "Челюсти" и се появи във "Всяка неделя" на 27 октомври.

Още при дебюта си тя бе скастрена от водещия за това, че спори с атакистката Магдалена Ташева, която бе гост. "Диана, тук не заемаме позиции, водим безпристрастно", каза й троснато той в ефир.

Преди да се присъедини към екипа на "Всяка неделя", Найденова беше в дълга почивка, след като водеше предаване в Тв7. По-рано беше част от екипа на "Нека говорят" по Би Ти Ви, както и от "Дарик радио".
Друга ководеща на Кеворкян - Даниела Тренчева, тихомълком се оттегли по -рано.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.