loading...

вторник, 19 ноември 2013 г.

Родна миска е проститутка в Германия, взимала 50 евро на час

Наша миска е звезда в германски бордей, гръмна най-големият еротичен сайт на България HotZona.bg. Изданието излезе със сензационно разследване за Елена Попович, която бе свидетел срещу Росен Чолата по делото за трафик на жени.
Миската разказа как била принудена да проституира от хората на Чолов в скандалната агенция FH1, но по всичко личи, че е продължила доброволно да се занимава с този „бизнес“.

Информаторът е изпратил уникални снимки, правени в съблекалнята на германски секс клуб, където Елена работи в момента. На фотосите Попович се разхожда чисто гола, тъкмо се преоблича след „участие“ в заведението. Става въпрос за т.нар. FKK клубове, където момичета се разхождат голи пред мъже и предлагат секс услуги срещу 50 евро за половин час.

Родната миска е сменила няколко такива в Германия, като последно се подвизава във Fkk Лайпциг, откъдето са правени и скандалните фотоси само преди две седмици.

Пред съда Попович разказа как хората на Чолата я подлъгали, че ще я закарат на участие, а всъщност я откарали извън граница – в Сърбия. Там я принудили да извършва секс услуги всеки ден. Миската, печелила няколко конкурси у нас, вече няма общо с Росен Чолов, но явно продължава да предлага платена любов. Този път – в Германия.

Няма коментари :

Публикуване на коментар