Пропускане към основното съдържание

Цветанов праща рейсове за окупацията, прави метеж навръх 10 ноември

Окупацията на студентите от Софийския университет ще се превърне в метеж навръх 10 ноември. Тогава е предвидена кулминацията на недоволството им, подплатена със солидно присъствие на гербери, писа „Всеки ден".

Между 20 и 50 автобуса с членове на младежите от партията на Бойко Борисов се очаква да задръстят целия център на София. Според запознати гербери, представящи се за студенти, ще окупират Алма матер отвън, а вероятно ще проникнат и вътре. Цялата логистика за готвения бунт е организирана от бившия МВР шеф Цветан Цветанов, твърдят от кухнята на протеста. Негови хора наели и рейсовете, и хотелите за една нощувка за младоците.

Изчисленията сочат, че над 100 хиляди лева ще пръсне зам.-лидерът на ГЕРБ от партийната каса само за метежа пред Ректората навръх 10 ноември. Лозунгите и транспарантите за бунтарите вече били готови. От тях щяло да се вижда, че възпитаници на Югозападния, Великотърновския и Пловдивския университет подкрепят окупацията на колегите си от Алма матер. Тарторите действително били все още студенти, но останалите, пътуващи с рейсовете на ГЕРБ, щели да са само масовка.

Както „Всеки ден" вече писа, оковалите портите на Ректората също готвят нова акция в неделя. В сила бил план за окупация на университета не само отвътре, но и отвън, със стоварването на тежък метален кордон. По-късно през деня пък се канели да оградят и кръстовището на бул. „Цар Освободител" и „Васил Левски", когато за помощ им се притекат редовните вечерни протестъри, въпреки слабата им численост напоследък. От полицията вече предприемат засилени мерки за сигурност, за да предотвратят пълната блокада на ключовите пътни артерии в столицата, разкриха още запознати.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.