loading...

четвъртък, 31 октомври 2013 г.

Разследване на Livenews: Ученички се продават във Facebook

Закъсали ученички ползват Facebook като средство за допълнителни доходи. Момичетата предлагат платена любов, а цените са доста занижени. Така например девойки се продават за по няколко часа за сумата от 40 лева, а стриптийз пред Skype, върви за максимум 20 лева.

Другата мода сред ученичките е да пускат свои голи снимки и да събират лайкове (харесвания). Често ученичките предлагат свои провокативни кадри с цел да зарибят клиентела.

Вече отдавна не е тайна, че гимназистки от елитни столични гимназии проституират в Перник. Градът е близо до столицата и дава възможност за изкарване на допълнителни приходи. Не случайно събота и неделя в Перник има наплив на столични ученички. Баровските заведения, които са в центъра на миньорския град привличат доста търсачи на платена любов. Конкуренцията в Перник пък е значително по-малка от тази в София и дава отлична възможност за лесно и бързо предлагане на секс услуги.

Както Livenews вече писа иновативни проститутки ползват Facebook, за да предлагат своите услуги. Цените варират от 50 до 80 лева на час. Има и отстъпки за мераклиите, като при поръчка на момиче за два часа цената от 160 лв. пада на 150 лева. Тарифите за цяла нощ варират от 400 до 500 лева. Подобни са ценовите предложение на момиче с име Дияна, която е пуснала на своя профил във Facebook предложенията си за платена любов. За допълнителни екстри се плаща 50 лева повече от обявената тарифа.

По данни на Световната здравна организация 100 млн. двойки всеки ден правят секс по света. В резултат на това 900 000 жени забременяват, половината - нежелано, а 300 000 души се разболяват от някоя от полово-преносимите болести, 5000 - от СПИН. 

Николай Георгиев 

Няма коментари :

Публикуване на коментар