Пропускане към основното съдържание

Диков, държиш се като недоносче

Колеги, напъна ме сериозно една мисъл и искам да ви я споделя. С този мотив излезлия от нафталина Сашо Диков си направи пресконференция в БТА, а пък аз пишейки реших да си излея творческата мисъл.
Диков пък реши да ни каже, че днес се е събудил и се е сетил, колко честен и почтен Президент си имаме. Разбира се, че го направи напълно безплатно. Той навремето безплатно и пускаше рекламите на „Лев инс“ в Канал 3 и съвсем случайно почна да хвали и защитава Трактора.

Сега той – най-почтения и свестен журналист реши да напада колегите си от TV7, че имали наглостта да разкрият, че Президентът си шарил на ръка за баровска къща. Ама сега Сашо получил някакви документи от Президенството и видите ли държавният ни глава излиза по-чист от сълзата на елен. Какво обаче пишеше в тези документи, Диков не разкри. Дори не се направи труда да даде по едно копие на журналистите, които бе поканил на пресконференцията.

Няма нищо мъжко в това да се перчиш на Моника Гаджанова, при положение, че нея дори я няма в залата за пресконференции. Между другото стана ясно, че Диков е поканил Гаджанова посредством друг човек, а не лично. Перчиш се ама някакси грозно, просташки и в същото време мазно нагаждачески към силните на деня.

Изглеждаме в очите на хората като проститутки“, каза Диков по време на пресконференцията. И е на пълно прав за ситуацията в родната журналистика. И тя е менте, както всичко друго е менте държавата ни. За разлика от Турция обаче в България дори и ментетата са ни менте. Не можеш и качествено менте да си намериш в тази държава, мамка му!

Какво ще стане, ако всеки журналист, който получи интелектуални напъни реши да ги излее на пресконференция. Ако всеки реши да мачка с повод и без повод своите колеги, така жестока както Иртиш извади брадва на умрялото куче Левски. В жестокостта няма нищо градивно и полезно, да не говорим, че Сашо Диков не може и не трябва да се изживява в ролята на частен СЕМ, защото в противен случай ще изглежда като едно недоносче. Ако иска да сподели своето професионално мнение може да го направи в някой университет, а не на пресконференция. Да не забравяме, че времето на репортерите е ценно и не трябва да се хаби.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.