loading...

неделя, 6 октомври 2013 г.

Сексуален джихад

Това което наричаме у нас проституция, само на 1500 километра оттук момичета правят секс с участници в джихада, стана ясно от разказа на журналистката от TV7 Диляна Гайтанджиева, посетила Сирия в предаването на Мартин Карбовски.Платеният секс се нарича “Сексуален джихад” и се заплаща по 300-400 долара, каза една от участничките в този вид проституция Сара.
Тя дори е била назначена за “емир” на момичетата, които трябва да задоволяват джихадистите.
Като член на Ал-Кайда Сара е трябвало да прави всичко, каквото й заповядат. Тя призна пред камерата на TV7, че е правила неколкократно секс с членове на терористичната групировка, за което е получавала по 300-400 долара на сеанс.

За да се спазят законите на исляма, духовник сключва формален брак между жената и боеца на Ал Кайда. След като правят секс, следва развод пак от същия духовник и брак със следващия бунтовник. Така една жена обслужва по 5-6 души всеки ден.

Сред проституиращите в секс джихад има и девствени девойки, става ясно още от разкази на участнички. Те имат разрешение също да правят секс, но само анално, за да се запази девствеността им.

Няма коментари :

Публикуване на коментар