loading...

четвъртък, 31 октомври 2013 г.

Окупаторите ще се изнижат като мишоци, без лица, без имена

Арогантността и безидейността на протестърите и окупаторите, и откровената олигархична зависимост на тези, които ги подхранват (групировката "Капитал"), са най-силния съюзник на кабинета "Орешарски".
Свеждането на протестите до 300-400 души озлобени фенове на Костов, Борисов и Кунева, които не предлагат нищо освен "стани да седна", направо бетонира правителството. Създават удобен комфорт на управляващите като отклоняват вниманието от тежките проблеми в здравеопазването, образованието и социалната сфера, с безмозъчното повтаряне на общи приказки за "нов морал". Кой ви е "новия морал", драги окупатори - този, който храчи обиди и заглушава гласа на студентите, които не са съгласни с вас (справка фашизоидната атака срещу студентите от "Призив" в двора на СУ).

Този "нов морал" сме го гледали преди 10 ноември. И срещу него стачкувахме през 1990 г. И когато сваляхме Луканов. Прочее, веригите на Алма матер ще паднат. Окупаторите ще се изнижат като мишоци, без лица, без имена. А след 6 месеца за тях и техните клакьори никой няма да си спомня. Жалко, че губят времето на България. И отклониха обществената енергия от истинския кауза - борбата за смяна на олигархичния модел.

Борис Цветков, Фийсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар