Пропускане към основното съдържание

Вижте тайната цивилизация на Титаните

Титаните – легендарната раса, за която се споменава в митовете на много народи, присъстват практически във всички религии. Титаните били с ръст около 4-5 метра, притежавали уникални способности и знания.
В Стария завет четем, че те са дело на връзките между “човешките дъщери и божиите синове”. Много са легендите за титаните при древните гърци, които ги смятали за деца на Уран, богът на небето и Гея, богинята на земята. Според легендите, титаните са създателите на Стоухендж, египетските монументи, най-стария град в западното полукълбо Туотиуакан.
52dc512f3635Туотиуакан е наричан още “Градът на Боговете”. Така го наричали ацтеките, които пристигнали по неизвестни причини в града през 759 г. от н.е., заварвайки величествени руини. Точната възраст на града не е известна, защото е неизвестна причината за гибелта му. Известно е, че градът е изоставен в епохата на най-големия му разцвет, но следи от насилие или въстание не били открити.
67d653c02031Ацтеките вярвали, че в него живеели боговете след Потопа, за да създадат света отново. Планирането на града удивително точно съвпада със “скелета” на Слънчевата система – в града има два храма – символи на планетите Уран и Плутон. Този странен и загадъчен факт бил открит от учените едва пред 20 век.
170Доказателство за реалното съществуване на гигантските хора били не само легендите, но и скелетите с дължина 4-5 метра, открити в много части на планетата.
321px-Ossa_umane_giganti_03Тибетският монах Трумпа разказвал, че по време на посвещението му го завели в подземен манастир, където били балсамирани две тела – на жена и мъж с ръст 5 и 6 метра.
Древногръцкият писател и географ Павсаний е известен с това, че в своите исторически очерци не измислял нищо, а описвал това, което наблюдавал с очите си. Затова книгите му съдържат ценни исторически сведения, заменящи изгубените първоизточници. Именно той описал историята, как от дъното на река Сронт бил изваден човешки скелет, достигащ дължина 5.5 метра.
28945_smallЧетириметров скелет бил открит в Камберленд и това е описано в средновековната книга “История и алчност”. Върху огромните кости били положени военни доспехи, недалеко от погребението били открити гигантски меч и боздуган.
28947_smallПрез 19 век съдията Е. П. Уест открил в гората на Мисури надгробни могили. Той бил археолог-любител, разровил гробовете и открил гигантски човешки кости. При един от скелетите долната челюст поне два пъти надвишавала размерите на костите на обикновения човек.
28949_smallВ Ирландия, в графство Антрим приблизително по същото време била открита мумия с ръст 4 метра. Тя дълго била излагана пред зрители в Манчестър, Дъблин и Ливърпул. Забележително е, че откритото същество имало 6 пръста на крайниците си. За съжаление, от мумията останали само фотографии, а самата тя била изгубена. Фотографията била публикувана през декември 1895 г. в едно от английските списания.
28951_smallНай-удивителният феномен бил открит на склона на гранитна скала в южноафриканската провинция Трансваал – следа от човекоподобно същество. Следата била с размер 1.3 метра. Било изчислено, че съществото, имащо стъпка с подобна големина, вероятно е с размер 10 метра. Аналогична следа била открита на остров Шри-Ланка.
28953_smallПредставителите на официалната наука се опитвали да построят еволюционното дърво на човека и да впишат в него “гигантопитек”, но допускали ръста на това същество да не надвишава 3 метра. Днес подобно допускане вече няма.
Ето какво мисли палеонтологът Ален Паркър: “Нека това звучи банално, но това не може да бъде, защото не може да бъде”. Списание Nature, известно с това, че публикува само научно потвърдени факти, изказа предположение, че находките са високопрофесионални и скъпоструващи мистификации, създадени от талантлив специалист.
28955_smallВ същото време нито един учен не може да обясни следното: как и в името на какво са създадени някои дошли до наши дни архитектурни съоръжения. Например, каменните фигури недалеко от Кабул. В афганистанското селце са съхранени 5 каменни фигури. Едната има нормален ръст, другата е висока 6 метра, третата – 18, четвъртата – 38, а петата – 54 метра. Местните жители смятат, че те са стражи, охраняващи селището им, но кой и кога ги е поставил – това не е известно на никого.
28957_smallПо цялата Земя са разхвърляни циклопски строежи: долмени, терасите в Баалбек, 20-метрови крепостни стени, менгири и др. Очевидно е, че само хора с огромен ръст са могли да съградят подобни съоръжения.
28959_smallВеличествените руини на древния град Баалбек се намират в Ливан, на 85 километра на северо-изток от Бейрут. Баалбек е едно от свещените места на Земята, едно от чудесата на древния свят. Когато го открили, археолозите достигнали до извода, че сградите са построени от извънземна цивилизация.
В основата на Баалбекската тераса лежат три гигантски блока, всеки тежащ 700 тона. Те с удивителна точност са поставени един до друг – до милиметър. Това и в нашето високотехнологично време е труднопостижима задача. За да се придвижи подобен блок, била нужна силата на 40-50 хиляди хора.
28961_smallДолмените са каменни изваяния, разхвърляни по цялата земя. Наброяват около 10 хиляди. За местните жители те са своеобразно свързващо звено между Небето и Земята. Хората пристигат до долмените и, приближавайки се към тях, дълго стоят и черпят енергия, но как са съградени те – никой не може до днес да разбере.
28963_smallЗнаменитият Стоухендж във Великобритания е мащабно съоръжение от камък с маса стотици тонове. В Адигее и Абхазия също има повече от 4 хиляди такива комплекси. Древните предания на кавказките народи свидетелства за това, че тези мегалитни съоръжения били създадени от титаните. Редица приказки разказват, че преди много векове там се водели ожесточени боеве – титаните воювали с боговете. В тази битка на гигантите им се наложило да строят защитни каменни съоръжения. Напълно вероятно е такива съоръжения да са били и “Лунните” долмени в град Нексис около Геленджик, съставени от Г-образни блокове.
1222046211_1-47Как са поставени там съоръженията не е известно и до днес. Във вътрешността на каменините съоръжения има празно пространство. Единият долмен има “прозорец” 90 градуса по хоризонтала и 90 градуса по вертикала. Напълно възможно е това да е бил древен радар или локатор на възраст 5 000 години. Излиза, че в онези времена на Земята е съществувала цивилизация, която познавала високите технологии. Напълно вероятно е това да е била цивилизацията на титаните. Според думите на жител на Геленджик, в селището още преди над 30 години били открити огромни кости, когато бил разтворен средновековен некропол. Експедицията след това била спешно закрита, разкопките били заровени, а учените си заминали.
1222046246_1-49Други подобни невероятни съоръжения се намират в архипелага Нан Мадол, в Микронезия. Това е комплексът от изкуствени острови, “Венеция на Тихия океан”. Как са възникнали, не е известно. Фундамент за островите бил кораловият риф, на който се намирали масивни базалтови монолити с форма на призма от застинала лава. По мащабите си съоръжението не отстъпва на египетските пирамиди. И до днес никой не знае кой е имал интерес да разположи множество камъни, тежащи до 500 тона, да строи там крепости, да прокарва канали. Възрастта на камъните практически не е възможно да бъде установена. С методът “дърпай-бутай”, известен в онези времена, не е било възможно да се придвижат монолитите десетки години. В същото време туземците казват, че островите били построени от гигантите.
1241330852_cornelis_van_haarlem_-_val_der_titanenНа остров Понапа в Микронезия пристигнала снимачна група на предаването “Подводен свят”. Те записали разказ на човек, който, когато бил подрастващ, помагал на археолозите от американска експедиция. Той разказал, че американците открили скелет на човек, който бил 2 пъти по-голям по размер от нормалните. Както твърди работникът, археолозите измерили костите и…ги закопали обратно.
1348020270_milzinas2Членовете на снимачната група успели да открият отчет на американската експедиция. И наистина, в отчета се споменава за странни кости,  но няма сведения за размерите им. Странното поведение на археолозите може да се обясни с това, че подобна информация не се вписва в никакви рамки и учените, вероятно, са се страхували да обнародват откритието.
anunnakijajaИзвестният археолог Ерих дон Деникен потвърждава сведенията. Той пише, че през 60-те години на XX век американска експедиция от археолози открила много големи човешки кости на острова. И веднага работата на учените била преустановена. Авторът също твърди, че костите просто били закопани, а по-нататъшните изследвания били преустановени.

Източник: worldtodaybg.com

crane_enigmeFossilized_Irish_Giant-late1800sgobero_12image-11-2ljudi_giganty_10nasa8

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.