loading...

вторник, 29 октомври 2013 г.

Извънредно: Младежкото ГЕРБ превзе СУ (ВИДЕО)

Няма ентусиазъм за подкрепа на окупацията на Софийския университет. Младежкото движение на ГЕРБ обаче едва ли няма позиции във вуза! Никой от окупаторите обаче не си призна за това, но на въпрос -  “Вие от младежкото движение на ГЕРБ ли сте”?, младежите почнаха да се крият, а момичето на вратата (виж видеото) си сложи тъмните очила.

Аз лично останах с впечатление, че тези хора се страхуват да кажат истината. В интернет форумите също ударно се твърди, че партията на Борисов контролира студентските протести.

Недоволните младежи не пожелаха да отговорят и на въпрос – “Кой ви купи жилетките с надпис охрана”? Подобна светлоотразителна жилетка струва поне 30 лева, а никой не каза, че е дал собствени пари.


Представящите се за окупатори се държаха, като полицаи и си позволяваха да преглеждат личните документи на желаещите да влезнат в университета. Някак си не е редно случайни хора да искат документи, например на желаещ да кандидатства за докторант. Някои хора пък искаха да влезнат във вуза, за да отидат до библиотеката, но не бяха допускани.

Няма ентусиазъм, а нещата изглеждат организирани зад кадър. Кой има интерес от това нещо – ГЕРБ. Ето защо не е странно, че повечето хора си мислят, че това не е реална окупация на студентите, а окупация на партията на Бойко.

Млади хора протестират, но никой от тях не каза, какво следва след БСП! Когато искаш нещо, то трябва да кажеш, какво идва!

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

LIVENEWS.BG / Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар