Пропускане към основното съдържание

Извънредно: Младежкото ГЕРБ превзе СУ (ВИДЕО)

Няма ентусиазъм за подкрепа на окупацията на Софийския университет. Младежкото движение на ГЕРБ обаче едва ли няма позиции във вуза! Никой от окупаторите обаче не си призна за това, но на въпрос -  “Вие от младежкото движение на ГЕРБ ли сте”?, младежите почнаха да се крият, а момичето на вратата (виж видеото) си сложи тъмните очила.

Аз лично останах с впечатление, че тези хора се страхуват да кажат истината. В интернет форумите също ударно се твърди, че партията на Борисов контролира студентските протести.

Недоволните младежи не пожелаха да отговорят и на въпрос – “Кой ви купи жилетките с надпис охрана”? Подобна светлоотразителна жилетка струва поне 30 лева, а никой не каза, че е дал собствени пари.


Представящите се за окупатори се държаха, като полицаи и си позволяваха да преглеждат личните документи на желаещите да влезнат в университета. Някак си не е редно случайни хора да искат документи, например на желаещ да кандидатства за докторант. Някои хора пък искаха да влезнат във вуза, за да отидат до библиотеката, но не бяха допускани.

Няма ентусиазъм, а нещата изглеждат организирани зад кадър. Кой има интерес от това нещо – ГЕРБ. Ето защо не е странно, че повечето хора си мислят, че това не е реална окупация на студентите, а окупация на партията на Бойко.

Млади хора протестират, но никой от тях не каза, какво следва след БСП! Когато искаш нещо, то трябва да кажеш, какво идва!

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

LIVENEWS.BG / Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.