Пропускане към основното съдържание

Монополите вън с Плевнелиев и Овчаров

Искам публично да обявя, че в рамките на вчерашния и днешния ден се обърнах към протестиращите срещу монополите от миналата година и от месец февруари 2013 г. дали са готови да подкрепят граждански протест срещу монопола на политиците в енергетиката, горивата и останалите сфери на икономиката.

Срещнах подкрепата на тези, които първи се противопоставиха на монопола на "Лукойл" – момчетата и момичетата на гражданско движение "Сила". ВМРО и застъпниците за граждански контрол в лицето на Ангел Славчев също подкрепят идеята за граждански протест пред Министерството на икономиката и енергетиката и пред Президентството.

Като държавен глава Росен Плевнелиев нищо не направи за прозрачността на монополите, които тровят живота на българина в ключови сектори. Новото правителство предизвика истински скандал с допускането и назначаването на Румен Овчаров в Надзорния съвет на "Лукойл", където представлява златната акция на нашата държава. Росен Плевнелиев и Румен Овчаров трябва незабавно да подадат оставки. Ако Овчаров не го направи, да си ходи новият министър Драгомир Стойнев.

Монополът в България е възможен, защото политиците от всички цветове на статуквото обслужват едни и същи олигарси. Иван Костов продаде "Нефтохим" на "Лукойл", Бойко Борисов като охранител от "ИПОН" охраняваше тръбата на Валентин Златев, а Румен Овчаров през цялото време управляваше енергетиката. По същия начин стои въпросът с ЕРП-та, продадени от НДСВ, БСП, ДПС и ГЕРБ.

Призовавам всички български граждани, които не са загубили духа на февруарския протест, в неделя от 18 часа, да направим шествие от Министерството на икономиката и енергетиката до Президентството.

Николай Бареков

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.