Пропускане към основното съдържание

Галина Асенова се врътна към Първанов

Общинската съветничка в Перник от БСП Галина Асенова вече клони към фракцията на Георги Първанов. Червената фурия се славеше като човек от групата на Сергей Станишев в столетницата, но явно сега е решила да смени политическата си ориентация. Асенова изрази възхищението си от инициативата на бившия президент за създаването на дискусионни клубове.

"Песимизмът е разума, оптимизмът - волята". Не ми е много щастливо да осъзная, че съм повече разумна, отколкото волева, но пък отдавна не бях присъствала на толкова отворен, критично градивен, интелигентен и перспективен форум (бл. на р. форумът на Първанов). Вероятно оптимизмът се връща, когато усещаш около себе си хора, желаещи и можещи да правят обективен анализ на състоянието на нацията, които гледат в очите проблемите, наричат ги с истинските им имена, и търсят тяхното решение. Всеки е свободен да избира колко независим да бъде, дали да отвори сетивата си за съвремието, или да остане да живее в средновековието!", написа във Фейсбук общинската съветничка от Перник.

Ясно обаче, е че въпросните клубове за дискусии са плацдарм за създаването на партия на Георги Първанов, явно Асенова от рано е решила да се насочи на там.

Николай Георгиев

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.