loading...

понеделник, 23 септември 2013 г.

Галина Асенова се врътна към Първанов

Общинската съветничка в Перник от БСП Галина Асенова вече клони към фракцията на Георги Първанов. Червената фурия се славеше като човек от групата на Сергей Станишев в столетницата, но явно сега е решила да смени политическата си ориентация. Асенова изрази възхищението си от инициативата на бившия президент за създаването на дискусионни клубове.

"Песимизмът е разума, оптимизмът - волята". Не ми е много щастливо да осъзная, че съм повече разумна, отколкото волева, но пък отдавна не бях присъствала на толкова отворен, критично градивен, интелигентен и перспективен форум (бл. на р. форумът на Първанов). Вероятно оптимизмът се връща, когато усещаш около себе си хора, желаещи и можещи да правят обективен анализ на състоянието на нацията, които гледат в очите проблемите, наричат ги с истинските им имена, и търсят тяхното решение. Всеки е свободен да избира колко независим да бъде, дали да отвори сетивата си за съвремието, или да остане да живее в средновековието!", написа във Фейсбук общинската съветничка от Перник.

Ясно обаче, е че въпросните клубове за дискусии са плацдарм за създаването на партия на Георги Първанов, явно Асенова от рано е решила да се насочи на там.

Николай Георгиев

1 коментар :