loading...

неделя, 22 септември 2013 г.

БАСТА се настани в офис на любовницата на Миро Найденов

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е наел апартамента, в който е регистрирана партията БАСТА, от акционерно дружество с управител Кристина Спасова, бившият служител на отдел връзки с обществеността на Министерството на земеделието по времето на Мирослав Найденов.

Това обясниха Емил Димитров и земеделският министър в кабинета на ГЕРБ Мирослав Найденов на пресконференция след учредителното събрание на БАСТА днес в отговор на журналистически въпрос дали апартаментът, в който е регистрирана партията, е собственост на Спасова, писа mignews.info.

Става дума за апартамент в офис сграда на бул. “България” 86А в София. В него не може да се живее и го казвам, за да няма спекулации, защото преди време се говореше, че там едва ли не живеем заедно със Спасова, уточни Мирослав Найденов. По думите му офисът е бил обект на задълбочена прокурорска и данъчна ревизия, не са открити нарушения, има съответните данъчни актове и прокурорско решение. Димитров пък увери, че има сключен договор за наем. Сега, след като БАСТА съществува официално, ще се търси по-голямо помещение.

Кристина Спасова стана известна, след като спечели проект да създаде фейсбук страницата на Министерството на земеделието. След това името й беше замесено и в скандала с разпространените записи на разговор между Найденов, Бойко Борисов и бившия градски прокурор на София Николай Кокинов, в който те обсъждат, че тя е жената до бившия министър на земеделието.Няма коментари :

Публикуване на коментар