Пропускане към основното съдържание

Как "Пик" излъга за учителя с щерката-проститутка

Потресаваща измислица на агенция ПИК плъзна като смъртоносен вирус из интернет-пространството. Някои преписвачи на непроверени нелепици намериха сили да се извинят. Ето какво публикуваха от "Сливен днес и утре", след като се усетиха:Оказа се, че лицето Любомир К. съществува. Но със съвпаденията и истината дотук!

Защото към днешна дата това е хрисим възрастен човек, действително учител, но бивш. Сега вече пенсионер. Човек, на който може и да са му приготвяли домашна лютеница, но той се е отплащал с благодарност и почтеност.

Кой е гимназиалният учител от Сливен Любомир К, който решил да кръшне, докато жена му варяла лютеница, като си поръчал проститутка и, за да задоволи плътските му мераци, се появила, не коя да е, а собствената му дъщеря, пък той изпаднал в див гняв и я пребил с колана си и за това полицаи го арестували, така и не стана ясно.

Защото, да „вкараш в такъв филм” не хлебар, инженер или банкер , а учител, не е случайно.
Този скандален сюжет бе тема номер едно в Сливен, в социалните мрежи и, разбира се, в школските дворове. Особено шокирани бяха майките на ученичките. „Кой може да ни гарантира, че такъв сексуален маниак, не се движи и по коридорите на нашето училище и, изпитвайки дъщеря ми, не му минават и други помисли…?- се питаха вбесени те.
Та кой е гимназиалният учител от Сливен Любомир К. не успя да ни отговори началникът на РИО- Сливен Бисерка Василева, за която е знайно, че следи из късо всички учителски и директорски назначения и е яростен блюстител на училищния ред.

От ОД на МВР- Сливен също не успяха да си спомнят за подобен арестуван. Нещо повече. От там категорично отрекоха да са попадали наскоро на подобен незадоволен разярен баща.
Тогава възниква въпросът. Даже възникват много въпроси.

Вероятно има и други мъже, с имена Любомир К. Но те не са учители, пък може и да имат дъщери, и сега жените им, да са се приготвили с точилката пред врата с въпроса „Ти ли бе….? И това е напълно възможно. Защото за пореден път се оказва, че народът вярва. Вярва на всичко написано.

Авторитетът на българския учител и без това се крепи на копринена нишка. И без тази история българските младежи напускат с благословията на собствените си родители. И без тази семейна драма за жителите на Амстердам столицата на България е Сливен.
Предполага се обаче, че се знае и още нещо.

Колко отговорно е да пишеш, знаейки или поне искайки, написаното от теб да се чете. Броячът на сайта ти да отброява следващият и следващият хиляден читател.

Скандално, жълто. Колкото по- скандално, толкова по-голям брой приковано внимание!
Само за това ли пишем? За да върви броячът?

Коментарът е на журналистката от Канал 6 Ани Гандева
Б.Р. ”Информацията” за сливенския даскал, който си поръчал проститутка, а тя се оказала дъщеря му, се оказа художествено творчество на агенция ПИК. Медията, собственост на Неделко Недялков, син на поета Недялко Йорданов, написа, че първоначално “статията” е излязла в сливенски сайт. Проверка на “Сливен ДНЕС и УТРЕ” установи, че подобна дописка не е била публикувана в нито едно от местните онлайн издания. Ние също се подведохме и публикувахме в сайта си тази “сензационна информация”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.