Пропускане към основното съдържание

Свирката по морето – от 2 до 40 лева!

Свирката по морето върви от 2 до 40 лева, пише “Телеграф”. Издането прави свой сондаж по морето.

Цените са в зависимост от мястото, където се предлагат, и от пускащата се жрица. Най-евтините са във Варна по пътя от катедралата към автогарата. Там проститутки от ромски произход предлагат духащи услуги дори за 2 лв., оправдавайки се, че трябва да се хранят себе си и семейството. Според някои от жените преди години не са имали проблеми, но тогава Варна била пълна със строители, които си плащали, и свирката не падала под 10 лева. В последните няколко години обаче гастролиращи строители почти нямало, а броят на проститутките бил висок и някои от тях били принудени да свалят тарифата само и само да заработят нещо.

Напоследък и туристите не били склонни да правят секс с жени на улицата, а предпочитали да дават повече, но да отиват при т.нар.компаньонки или в мнимите салони за масаж. На улицата във Варна стандартният секс може да достигне и до 10 лв., докато Слънчев бряг трудно се намира за под 20 лева.

Евтините свирки са и доста опасни заради заразите, които могат да причинят. За 2 лв. почти няма жрица, която да предлага презерватив. В Слънчев бряг пък трудно може да се намери проститутка, искаща по-малко от 10 лева за устните си изпълнения. В по-луксозни хотели оралната любов върви по 40 лв. и се прави дискретно от дами за ескорт. В същото време и във Варна, и на юг се наблюдава наплив на травестити. В последните три години те са станали съществена част от проституиращите. Те са агресивни и не подбиват цените и под 10 лева не биха приклекнали за свирка. В повечето случаи взимат по 15 лева за орална любов и по 20 лева за задно проникване с презерватив.  Мераклиите обаче трябва да внимават. Често проститутките са в комбина с крадци и клиентите могат да станат жертви на дловещи обири, придръжени с побои.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.