Пропускане към основното съдържание

Коя е красивата балерина от протеста

Натали е на 17 г. Учи балет в Националното училище за танцово изкуство. Остават й две години докато завърши, но от сега знае, че за нея и за изкуството й в България няма бъдеще. За това учи корейски език.

Плановете й са да замине за Южна Корея и може би да стане примабалерина на някоя от техните сцени. „Южна Корея са една от най-добрите школи след Русия, Франция и т.н., така че предпочитам там”, казва Натали.

Засега на красотата й се възхищават протестиращите. Още първото й появяване на протеста накара много хора да говорят за нея и да се питат коя е.

„Не го правих с цел внимание. Беше фотосесия. Но така и така подкрепям протеста. Обичам да снимам, балета, защо да не ги съчетая трите неща”, обяснява момичето.

Натали е една от балерините, които Даниел Ахчиев снима в проекта си „Градски пеперуди". Той е консултант по внедряване на софтуер и любител фотограф. Редовно е на протеста.

„За образован със сигурност съм, тъй като имам две магистратури. За красив не се намирам, но мисля, че всички, които са сега на протеста, са по един или друг начин хубави”, убеден е Даниел. Включва се в протеста от първия му ден.

Първата снимка на Даниел от проекта му „Градски пеперуди" е точно на Орлов мост, но доста преди началото на протеста. Не се учудва, когато научава, че Натали вижда бъдещето и кариерата си извън България.

Това, която задържа Даниел тук, е семейството му. Казва, че не му се емигрира с малко дете. Натали е категорична в избора си да напусне България. Все пак вижда малка надежда, че ако протестът успее и бъде преборена болната политическа система, за нея и за изкуството й ще има място тук. До тогава и тя, и Даниел ще подкрепят протестиращите.

btv


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.