loading...

неделя, 9 юни 2013 г.

Никой не може да ни отнеме ЦСКА

ПФК ЦСКА ЕАД или ЦСКА 1923! Ако ще пак да станем ЦДНА или ЦФСА Средец!!! Всички знаев, че това сме ние отбора на България! Най-титулуваният и истински български отбор и клуб за всички времена!

Това написа във Фейсбук една фенка с голямо червено сърце - Плами Паскалева. И това е самата истина - ЦСКА си е ЦСКА и всички ние феновете на червения отбор ще бъдем на стадиона и ще подкрепяме момчетата. как точно юридически Гриша Ганчев ще купи отбора, не е проблем нито на феновете, нито на футболистите, а още по-малко касае историята на най-славния български отбор.

Всички титли, купи и успехи в евромачовете са с марката ЦСКА, а това е единственото важно нещо. ЦСКА отстарни Ливърпул, Аякс, славният отбор на Нотингам. "Червеният" отбор има победи над Байерн (Мюнхен) и Ювентус, макар, че статистически победата над италианците на стадион Българска армия с 3:2 бе отнета за нередовна картотека на Петър Михтарски.

Хайде да си припомним тези моменти, а не да се впускаме в юридически казуси, дали ще бъдат отнети титли на ЦСКА при регистрацията на ново дружество. Запомнете - НИКОЙ, ама НИКОЙ не може да ни отнеме ЦСКА!!!

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар