Пропускане към основното съдържание

Никой не може да ни отнеме ЦСКА

ПФК ЦСКА ЕАД или ЦСКА 1923! Ако ще пак да станем ЦДНА или ЦФСА Средец!!! Всички знаев, че това сме ние отбора на България! Най-титулуваният и истински български отбор и клуб за всички времена!

Това написа във Фейсбук една фенка с голямо червено сърце - Плами Паскалева. И това е самата истина - ЦСКА си е ЦСКА и всички ние феновете на червения отбор ще бъдем на стадиона и ще подкрепяме момчетата. как точно юридически Гриша Ганчев ще купи отбора, не е проблем нито на феновете, нито на футболистите, а още по-малко касае историята на най-славния български отбор.

Всички титли, купи и успехи в евромачовете са с марката ЦСКА, а това е единственото важно нещо. ЦСКА отстарни Ливърпул, Аякс, славният отбор на Нотингам. "Червеният" отбор има победи над Байерн (Мюнхен) и Ювентус, макар, че статистически победата над италианците на стадион Българска армия с 3:2 бе отнета за нередовна картотека на Петър Михтарски.

Хайде да си припомним тези моменти, а не да се впускаме в юридически казуси, дали ще бъдат отнети титли на ЦСКА при регистрацията на ново дружество. Запомнете - НИКОЙ, ама НИКОЙ не може да ни отнеме ЦСКА!!!

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.