Пропускане към основното съдържание

Борисов готов да бие шута на Цветанов

Бойко Борисов е бесен на най-верния си паж Цветанов, заради постоянните скандали около него, които сриват и без това окаляния имидж на ГЕРБ. През последните дни отношенията между двамата се вледениха. А в типичния си стил Бойко обърна гръб на доскорошния си приятел, дни преди да го изправят пред закона като му повдигнат обвинение.

За първи път през последната година Бойко публично нападна Цветанов. В интервю за столичен сайт Борисов заяви: “И Цветанов като министър обвиняваше преди да има присъди. Но си мисля, че в това отношение сегашната ситуация му е добър урок”. Изказването му дойде след като най-накрая осъзна, че безумните атаките, с които Цветанов заливаше магистратите, сега се връщат като бумеранг срещу двамата.

Вчера Бойко не защити дори и с две изречения в кулоарите приятеля си от зловещия SMS, който му изпрати Николай Береков – “Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен! С неуважение: Н. Бареков”. Цветанов напразно очаквал Бойко да му даде едно рамо, но вместо това срещнал ледения му поглед, разказаха очевидци на отношенията им в парламента.

Според източници от ГЕРБ, Борисов обмислял как най-безболезнено да изхвърли Цветанов, след като прокуратурата му повдигне обвинение, за да спаси разпадащата му се партия.

ПИК


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.