loading...

петък, 7 юни 2013 г.

Борисов готов да бие шута на Цветанов

Бойко Борисов е бесен на най-верния си паж Цветанов, заради постоянните скандали около него, които сриват и без това окаляния имидж на ГЕРБ. През последните дни отношенията между двамата се вледениха. А в типичния си стил Бойко обърна гръб на доскорошния си приятел, дни преди да го изправят пред закона като му повдигнат обвинение.

За първи път през последната година Бойко публично нападна Цветанов. В интервю за столичен сайт Борисов заяви: “И Цветанов като министър обвиняваше преди да има присъди. Но си мисля, че в това отношение сегашната ситуация му е добър урок”. Изказването му дойде след като най-накрая осъзна, че безумните атаките, с които Цветанов заливаше магистратите, сега се връщат като бумеранг срещу двамата.

Вчера Бойко не защити дори и с две изречения в кулоарите приятеля си от зловещия SMS, който му изпрати Николай Береков – “Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен! С неуважение: Н. Бареков”. Цветанов напразно очаквал Бойко да му даде едно рамо, но вместо това срещнал ледения му поглед, разказаха очевидци на отношенията им в парламента.

Според източници от ГЕРБ, Борисов обмислял как най-безболезнено да изхвърли Цветанов, след като прокуратурата му повдигне обвинение, за да спаси разпадащата му се партия.

ПИК


Няма коментари :

Публикуване на коментар