Пропускане към основното съдържание

Извънредно: Арестуват Бойко Борисов

Бойко Борисов и Румен Николов - Пашата ще бъдат арестувани като босове на организирана престъпна група за пране на пари и контрабанден трафик на цигари и други високоакцизни стоки, разкрива в. "Ретро".

Заедно с тях в ареста ще попаднат още четирима души от най-близкото им обкръжение, разкриват полицейски източници. Зад решетките ще влязат братът на Пашата - Николай, Димитър Стефанов- Митко Каратиста, мъж на име Михаил, който организирал под опашката на Пашата контрабанден внос на цигари от Сърбия и Турция, и мъж с инициали Т. П.Това бил Теодор Петков- Косата, брат на рекетьорския бос Чебурашката, който бил сред черните касиери на ГЕРБ.

Предстои главният прокурор да поиска имунитета на Борисов по схемата, по която падна имунитета и на Цветан Цветанов, твърдят магистрати.

Обвиненията срещу Борисов ще бъдат две - за участие в контрабандна схема заедно с Пашата, и за прословутия запис с Мишо Бирата, при който осуети извършването на митническа проверка в склада на "Леденика".

Коментари

  1. После е ред на иван костов, желю желев, ахмед доган и т.н.

    ОтговорИзтриване
  2. 10.10. 2013 г.:

    Така го арестуваха, че никой не видя.

    ОтговорИзтриване
  3. Това посмъртно няма да стане ... гарван гарвану око не вади!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Не забравяйте че няма нито един осъден политик , а само няколко задържани , и после са на карибите !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.