loading...

неделя, 16 юни 2013 г.

Правителството на Орешарски даде Пирин планина на турците, всички на протеста

БСП продължава с безчинствата си. Турците продължават да ни заграждат. След като ДСП вече е завзела Родопите, БСП даде и красивата Пирин планина на турците. 
С решение на Министерския съвет на Пламен Орешарски за губернатор на Благоевградска област е назначен Муса Палев. По този начин влиянието на ДПС загражда още една територия на България - Пиринска Македония.Красивите български градове и курорти - Благоевград, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Банско, Разлог, Мелник, Рупите, Дупница, Кюстендил и още ще бъдат под ръководството на ДПС. Красивите български гори ще бъдат нападнати от обръчите от фирми на Доган, за които той сам се похвали пред Слави Трифонов преди години.

Самото БСП в региона е възмутено. „Общинската организация на БСП Благоевград е въмутена и категорично не приема оповестеното решение на Министерския съвет от 13 юни 2013 година за назначаване на областен управител на област Благоевград. Контактната група на НС на БСП грубо погазва решението на Областната и общинска организации и демократичните принципи на партията за назначаването на Юлиян Гошев за областен управител. Това е сериозен удар върху авторитета на нашата организация, подкопава доверието на хилядите наши членове и симпатизанти, които застанаха зад нашата кауза на парламентарните избори от 12 май 2013 година.", казват от местното БСП.Ще позволим ли това? София, излизайте довечера на трета протестна вечер! Не проспивайте България да бъде унищожена за дни. Довечера - 18.00 часа пред Министерски съвет.

zasofia.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар