loading...

неделя, 23 юни 2013 г.

Елитът на нацията протестира

Бях на десетия пореден протест и съм горд от поведението на протестиращите. Те за пореден път поискаха оставката на премиера Пламен Орешарски, вече наричан Олигарски. Това обаче става цивилизовано, без хората да се поддават на провокации. На площад "Независимост" имаше хора от най-различни възрасти, макар повечето да бяха млади.

Имаше хора с най-различни професии - журналисти, учители, юристи, икономисти, които не искат да напуснат България. Те обаче не искат и да живеят в страна, където криминални хора са предлагани на възлови позиции в държавата. Те не искат да се гаврят с техния достоен труд! И аз не искам, а ти?

Да, има лумпени, но те не трябва да бъдат търсени сред протестиращите, а в Народното събрание и Министерски съвет. Там са безродниците!

Ние протестиращите сме най-големия страх на олигарсите, защото не могат да ни контролират с парите си. Да, могат да си купят медии и го правят с лека ръка, купуват и политици, но нас няма как да ни купят. Малцина ще се продадат за пари, но като цяло протестът ще си остане чист. Затова поклон пред протестиращия елит на нацията.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар