Пропускане към основното съдържание

Гаврата с ЦСКА или каквото повикало, такова се обадило

ЦСКА е пред фалит и най-вероятно ще бъде изхвърлен във "В" група. За това са виновни управниците на клуба, които с неадекватните си решения докараха отбора до под кривата круша.


Но има и други виновници - тези, които искат ЦСКА да го няма и правят всичко възможно да превърнат този голям клуб в мъниче. Както вече направиха със Славия. Но нищо - за всеки идва Видовден. Славия взе своя реванш в Деня на мустака. Ако успее да се вдигне от пепелта, и ЦСКА ще дочака своя Великден. Макар че това едва ли ще стане точно със Стоичков.

Аз одобрявам потрошаването на сградата на БФС. Одобрявам го, защото гаврата с феновете на отбора стана прекалена и някой трябваше да каже СТИГА. Стана прекалена в петък, когато БФС намекна, че няма да позволи клубът да се обедини с Нефтохимик. Защо за Берое, Локо Пд и Ботев да може, а за ЦСКА да не може?

Защо един друг отбор да може да не плаща наем за стадиона си, а едни от най-големите дългове на ЦСКА да са точно за Армията? Защо се позволява ЦСКА да бъде източван като за световно, а на другите момчета непрекъснато им се търсят и намират спонсори?

Гаврата продължава вече 20 години и все някога щеше да избие. Днес изби пред БФС, утре може и другаде да се случи. Защото тези момчета се борят за любовта си. И няма да се предадат толкова лесно.

Цветан Ламбрев, football24.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.