loading...

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Номинираха чалга певица за заместник-министър

Чалга певица е номинирана за заместник-министър на земеделието от Съюза на животновъдите. Пенка Христова, известна и като Пени Ботева, е бивша попфолк певица от каталога на “Пайнер”. Най-известният видеоклип на певицата “Липсваш ми” обаче предвидливо е изтрит от интернет, пише вестник „Сега“.

Христова е бивш председател на Съюза на животновъдите, а преди три години става съветник по животновъдството на земеделския министър Мирослав Найденов.

През март служебният министър на земеделието Иван Станков заяви, че тя ще бъде освободена като съветник, тъй като в сектора нищо не е направено. Към момента не е ясно случило ли се е това.

Кариерата на Христова в земеделието е тясно свързана с ГЕРБ. Оглавяваният от нея съюз на животновъдите подкрепя всяка идея на правителството и се противопоставя на протестите срещу лошата работа на земеделското министерство по времето на Мирослав Найденов.

Съпруг на Христова е щангистът Стефан Ботев, който беше общински съветник от ССД (на Стефан Софиянски) и беше в много добри отношения с Бойко Борисов, когато беше кмет.

.

Няма коментари :

Публикуване на коментар