loading...

събота, 25 май 2013 г.

Батков и стари левскари погребаха отбора на Герена

Тодор Батков обича да прави прибързани изказвания, които не отиват на един юрист. След щастливата победа над Лудогорец, Батков, Митов и компания отвориха шампанското, като собственика на Левски дори обяви, че старши треньорът ще запази мястото си.

Е да, ама не! Едва ли Митов ще запази мястото си след като първо загуби купата, а сега и титлата. Много рано от ръководството се зарадваха, че слагат край на четири годишната суша на Герена. Нароченият за продажник Георги Петков обаче закопа Левски на Герена със страхотните си спасявания, а пък отборът на Славия бе воден от потомствения левскар Вили Вуцов, който бе и треньор на "сините" преди години, но бе изгонен на бързо.

Прибързаните решения не водят до нищо добро, а хората, които имаха зъб на "синьото" ръководство си го върнаха по най-добър начин. Тежко е, ама е много тежко да загубиш титлата в последния мач на Герена и то благодарениа на левскари. Дори и голът на Славия бе дело на син играч. Колкото и тривиално да звучи - каквото сам си направиш и Лудогорец не може да ти го направи.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар