loading...

неделя, 5 май 2013 г.

Цветанов не е съгласувал действията си в МВР с мен, заяви Борисов

“Не мога да събувам всеки, които идва в къщата ми по бели гащи, за да го проверявам, защото това е унизително. Не искам да коментирам кой е записал срещата ми с Мирослав Найденов и Кокинов. Само ще кажа, че този който нож вади, от нож умира”. Това обяви бившият премиер Бойко Борисов след дълго отсъствие от медиите.

След това Кеворк Кеворкян му поднесе поредния си удобен въпрос: “Какво ще кажеш за нахалниците в ГЕРБ? Един от тях е Емил Димитров”. “След като Димитров не е в листите на ГЕРБ той може да си прави каквото си поиска. Това е демокрацията”, отвърна Борисов пред мигащия поглед на водещия.

Той се оплака, че докато вървяха разкритията по случая с агент Буда, в предаването “На 4 очи” в продължение на десет дни темата е била дискутирана от Татяна Дончева, Атанас Атанасов, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. След това Борисов заяви, че не гледа телевизия, не слуша радио и не чете вестници.

Борисов опроверга заместника си Цветан Цветанов, който заяви, че е съгласувал с него незаконните подслушвания. „Никога не се е консултирал с мен. Убеден съм, че устни разпореждания той не е давал“, обясни експремиерът.

Борисов коментира, че няма как Цветанов да иска да оглави партията. „Три години Цветанов беше председател на ГЕРБ; цялата партия, пари, платежни, всичко. Какво ще прави Цветанов без мен?! Ето, аз напускам днес, идва Цветанов, става шеф на ГЕРБ, какво става – нищо и половина“, обясни разпалено бившият премиер и допълни, че заместникът му е силен, когато той е силен.

www.mignews.info

Няма коментари :

Публикуване на коментар