Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ се разпада, прости сме, щом бодигард ни стана премиер

Разпадането на политическа партия ГЕРБ е неминуемо, защото доверието към нея е изчерпано от българското общество. В по-малка степен това важи за БСП, а ДПС е капсалована в ромските и турските общности. Атака е феномен, защото разчита на лузърите и крайно разочарованите към всички.

В бъдещия парламент влизат богаташите от ГЕРБ, които през цялата кампания демонстрираха лъскавост, величие и наглост към останалите. На Иво Димов му казах: Това е пирова победа, а той се усмихна. Колкото и да са строили, градили, имали воля ГЕРБ спечелиха с корпоративен вот, а не по убеждение, всички от ГЕРБ го знаят, точно това ги тревожи, точно това ги кара да се крият и да не правят гръмки изявления.

Още през 2004 г. бях убеден, че Бойко Борисов е тотален лъжец,когато като главен секретар на МВР заяви пред bTV, че джипове с повтарящи се номера не са влизали в ромската махала на Свиленград, където се купуваха яко гласове, а кадрите на националната телевизия го показа нагледно.

Въпреки това очаквах през 2009 г. хората около него да са в час, оказа се че те са част от кръга Капитал на Иво Прокопиев. Дянков,Игнатов, Добрев и Трайков също са част от пъзела, който уж се бори с монополите, а допуска до родния пазар американска корпорации.

Тук сме на кръстопът, тук минават толкова много народи и световни сили, че една жалка част от останалите читави българи едва ли ще спрат олигархията на Изтока и Запада.
Това, че ГЕРБ са направили много не топли никой освен тяхното си обкръжение и някой друг земеделец и работниците около тях, щом 80% мрат от болести, глад, заеми и стрес, то не си се справил, ГЕРБ трябва да бъде забранена със закон, защото е вредна за самата нея да съществува по този начин, един командва, говори пълни глупости, втори по-умен от него или по-тъп допълва глупостите и така стана пълна каша, човек откача буквално психически от брътвежите на ГЕРБ.

Един ден вдигат ДДС, после го свалят, това не трябва да се допуска никога, казвам го най-отговорно, така мисля, така и пиша тук. ГЕРБ е вредна за себе си. Примери много, да не върнем лентата с казаното, с толкова издънки на кадри, ГЕРБ не успяха за разлика от ДПС и БСП с всичките им кусури да си изградят кадри по места и дори горе във властта. 6000 партийци са нужни от най-високо ниво на ГЕРБ, за да са успешна структура, а те ги нямат,затова и са на път да станат за посмешище и у нас, и в чужбина.
тунис12
Ако ГЕРБ и компания не се махнат, улицата ще ги измете до 1 месец, това е гарантирано, само е въпрос на време да скочат всички. Пари няма, бъдеще няма, глад и безпътица. Да не забравяме, че и българите страдат ежедневно от циганска безнаказаност. Някой трябва да го отнесе, а управляваха ГЕРБ, не аз или баба ми.

Тези, които са от ГЕРБ не искат да повярват, че така, но нека погледнат бившите си членове, при тях злобата към партията и лидерите по места е по-жестока, отколкото при народните маси.
Лъгани са хора от ГЕРБ, на които е обещавано, че ще строят, слагат прозорци, ще бъдат част от някоя обществена поръчка, за това вина си носят регионалните представители, които създадоха този клиентски тип пирамида. Последният случай с напечатаните в печатница на ГЕРБ бюлетини, та това го няма и в Ангола и Лесото.

БСП ще се демократизира, партията се отваря към други лица, Пламен Орешарски е син гълъб, кацнал в червеното гнездо, Курумбашев – също. Не е чудно още сини и небесносини люде да прескочат бреговете на дясното, за да се заселят в червената земя. Това го има и в Гърция, а и в Германия.
ДПС си остава фактор при ниска избирателна активност, ромите вземат от други купувачи, но пускат с 40.

СДС, ДСБ, Лидер, ВМРО, Партията на Кунева, ГОРД, РЗС, НДСВ, ССД а и новото формирование на Касим Дал ще положат основите на новата десница, защото хората от тези партии останаха излъгани на максимум.

Българи, трябва да останат нормалните партии на линия – БСП, ДПС, Десницата, Еколози и Националисти.

Така е около нас. Така е навсякъде, лошото е, че дълго се лутаме в лабиринта на спасението, а не трябваше. Прости сме, щом бодигард ни стана премиер, прости сме и това е, така мисля, аз се чудя на герберите, абе хора как търпите толкова глупави хора като Цветанов и Борисов да ви казват какво да правите или да ги слушате какви ги ръсят, смешно е да си част от тази партия, която целенасочено унищожи СДС, всички знаем, а гледайки по телевизията ни идва да крещим.

Велко Велев, 7plus7.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.