Пропускане към основното съдържание

След дрога, мастика и порно внук уби баба си - отказала му секс

21-годишният Тодор Тотев ще търка наровете в затвора 13 години. Освен това извергът, убил зверски баба си ще плати и глоба в размер на 2 000 лв, реши днес Окръжният съд в Пловдив.

Кървавата история започнала отдавна, а кулминацията и била на 26септември миналата година. Още от 2008 година Тодор Тотев употребявал наркотици. Често пиел и алкохол. След комбинацията ставал агресивен и неконтролируем. Превъзбуденото му състояние траело дълго, то било гарнирано с особено желание да прави секс с когото и където свари.

Втрещени, родителите му вземали всякакви мерки, но напразно. Накрая го завели в Испания, където успели да го откъснат от наркосредата му. След завръщането им в България Тотеви купили апартамент в Пловдив и започнали ремонт в него, което наложило през август 2011 г. да отидат да живеят в с. Манолско Конаре в къщата на бабата на Тодор - Цвета.

През първата половина на 2012-а Тодор започнал работа в "Макдоналдс" и отново се пристрастил към наркотиците. На 25 срещу 26.09.2012 г. Тодор бил на работа нощна смяна и употребил амфетамин. На сутринта се прибрал в къщата. Родителите му отишли на работа и той бил сам с баба си. По време на обяда изпил 200 г. мастика, след това си пуснал порнофилм, като отново употребил амфетамин. Комбинацията от наркотично вещество и алкохол, съпроводено с гледането на филма предизвикало у него силно желание да прави секс. Тъй като по това в къщата била само бабата и решил, че тя е удобният обект за удоволетворяването му.

Понеже преценил, че няма да е съгласна да има полов контакт с него, взел кухненски нож и я последвал в стопанската постройка. Когато се приближил до нея, видял, че е наведена и с гръб към него. Повикал я и когато се обърнала и го видяла с нож в ръка, пострадалата извикала. В този момент подсъдимият започнал бързо и с ожесточение да нанася удари с ножа по цялото й тяло. След това затрупал тялото й с 6 чувала със зърно, вследствие на което тя починала от задушаване.

Като умъртвил баба си, жестокият внук се върнал в къщата, изкъпал се и се преоблякъл, след което отишъл в Пловдив. Следобеда в къщата се прибрала майка му и открила трупа на пострадалата, както и кървавите дрехи на подсъдимия. Тодор бил задържал малко по- късно в Пловдив и у него бил открит амфетамин. Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица. Подсъдимият признава изцяло вината си, поради което му се налага по – ниско наказание.Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.