Пропускане към основното съдържание

Правят домашна дрога в кризата

Наркотиците домашно производство се завръщат на мода по време на кризата. На все повече места се произвежда самоделна дрога, като по този начин зависимите си осигуряват веществата срещу по-ниски суми. Домашен вариант на "пико", например, се прави масово в Бургас и Сливен, пише "168 часа".

Произведен от подръчни материали, наркотикът само наподобява популярния преди години метаамфетамин със същото име, който се синтезира по по-сложен начин и е във формата на кристали. В София този вид дрога може да се намери струва между 50 и 80 лв. за грам.

Най-опасният наркотик, който вече навлиза на българския пазар, е така нареченият "Крок" или "Крокодил". За него се говори, че е руско изобретение, което в началото е разработвано като химическо оръжие по време на Студената война от КГБ.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.