loading...

четвъртък, 23 май 2013 г.

Тийнейджъри пребиха момиче на автобусна спирка

Посред бял ден петима тийнейджъри се гавриха с 15-годишната М. Л. на спирка на автобус 204. Агресивните младежи съблекли блузата на момичето, скубали го и с дървена бухалка му счупили пръстите на ръцете, разказа майка му пред БЛИЦ.

Младите побойници започнали да тормозят М. Л. още в автобуса. Обидили я, че погледът й бил змийски. Момичето усетило, че ще й се случи нещо лошо и побързало да слезе от 204. Това обаче не я спасило, тъй като злосторниците я последвали. Озовали се на автобусната спирка, три девойки от войнстващата компания започнали да я налагат с дървена бухалка. Нападнатото момиче викало за помощ, но никой от минувачите не проявил милост и съчувствие.

М. успяла да се отскубне от ръцете на биячите. Прибрала се вкъщи обезумала от страх. “Мамо, мамо, спаси ме, ще ме убият”, това били първите думи на пребитото дете. Лекари от “Пирогов” установили, че пръстите й са счупени.

Майка й се чуди дали да се обърне към полицията, тъй като се притеснява детето й да не пострада след това.

М. не за първи път става жертва на невръстни побойници. Преди време неин съученик й чупи ръката с вратата на тоалетната в школото, в което учели.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар