Пропускане към основното съдържание

"Глас народен" май се оказа фракция на ГЕРБ

Васко Кръпката разкри интересна връзка между лидера на партия "Глас народен" Светльо Витков и Бойко Борисов.

Блусарят публикува на стената си клип от предизборен концерт на ГЕРБ през 2009 г., на който “Хиподил” изпълняват хита си “Скакауец” с текст: “На мама убавците!!!”В клипа се вижда, че преди “Хиподил” да започнат, Бойко Борисов държи реч, приятелски прегърнал Светльо Витков. Накрая фронтменът се провиква на микрофона и казва: “Гласувайте за бате Бойко, защото не искаме да ни управляват турци!”

Май обаче се оказва, че "Глас народен" е фракция на ГЕРБ.

Коментари

  1. Вие луди ли сте?!

    ОтговорИзтриване
  2. Фак ю! Май си гей, ама не мога да го докажа, ама май...

    ОтговорИзтриване
  3. "Днес в интернет пространството се появи един "невероятен" компромат, показващ как през 2009 г. група "Хиподил" свири на събитие на Герб в квартал Надежда, София. Всъщност, това видео вече беше пуснато веднъж - на президентските избори през 2011 г. и пак беше към края на предизборната кампания.
    Разбирам, че явно вече съм проект на Герб, а досега ни спрягаха, че сме проект на БСП. Обявяваха ме за зет на Бриго Аспаухов, а към семейството ми бе прикачена и нова леля, Мими Виткова.
    Ако спомена, че съм обрязан, това автоматично ще ме направи проект и на ДПС. През 90-те съм гласувал за СДС, което означава, че обичам и Костов....
    Всъщност, на тези, на които преча мога да обещая, че ще продължа.
    Няма да спра или да се сгуша!
    Ако някой каже, че съм го измамил, обрал или предал, да се обади и да го докаже, иначе да си завре компроматите там, където би трябвало да се намира душата му.
    Аз продължавам и няма да спра!"
    Светльо Витков

    ОтговорИзтриване
  4. Има си хас да се спреш, апетит за 500 000 лв годишна субсидия така ли се спира...

    ОтговорИзтриване
  5. Че какъв е проблема. 2009 много от нас гласуваха за ГЕРБ с надежда, че това е вярната партия, която "има воля"... Това, че днес не искаме да гласуваме за тях е само проява на политическо израстване от наша страна. Много хора са си сменили идеалите от 2009 насам и не виждам защо да е лошо, че Свтльо тогава е подкрепял ББ, а сега се явява като негова опозиция.
    Не е като да са правили нещо незаконно.
    Подобна информация е само опит за сензационно изказване и привличане на вниманието. Дано Светльо не се поддаде на провокацията и да не започне да се оправдава - той е достатъчно интелигентен, за да може да стои над подобни жълти опити за оплюване.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.