loading...

петък, 3 май 2013 г.

"Глас народен" май се оказа фракция на ГЕРБ

Васко Кръпката разкри интересна връзка между лидера на партия "Глас народен" Светльо Витков и Бойко Борисов.

Блусарят публикува на стената си клип от предизборен концерт на ГЕРБ през 2009 г., на който “Хиподил” изпълняват хита си “Скакауец” с текст: “На мама убавците!!!”В клипа се вижда, че преди “Хиподил” да започнат, Бойко Борисов държи реч, приятелски прегърнал Светльо Витков. Накрая фронтменът се провиква на микрофона и казва: “Гласувайте за бате Бойко, защото не искаме да ни управляват турци!”

Май обаче се оказва, че "Глас народен" е фракция на ГЕРБ.

5 коментара :

 1. Вие луди ли сте?!

  ОтговорИзтриване
 2. Фак ю! Май си гей, ама не мога да го докажа, ама май...

  ОтговорИзтриване
 3. "Днес в интернет пространството се появи един "невероятен" компромат, показващ как през 2009 г. група "Хиподил" свири на събитие на Герб в квартал Надежда, София. Всъщност, това видео вече беше пуснато веднъж - на президентските избори през 2011 г. и пак беше към края на предизборната кампания.
  Разбирам, че явно вече съм проект на Герб, а досега ни спрягаха, че сме проект на БСП. Обявяваха ме за зет на Бриго Аспаухов, а към семейството ми бе прикачена и нова леля, Мими Виткова.
  Ако спомена, че съм обрязан, това автоматично ще ме направи проект и на ДПС. През 90-те съм гласувал за СДС, което означава, че обичам и Костов....
  Всъщност, на тези, на които преча мога да обещая, че ще продължа.
  Няма да спра или да се сгуша!
  Ако някой каже, че съм го измамил, обрал или предал, да се обади и да го докаже, иначе да си завре компроматите там, където би трябвало да се намира душата му.
  Аз продължавам и няма да спра!"
  Светльо Витков

  ОтговорИзтриване
 4. Има си хас да се спреш, апетит за 500 000 лв годишна субсидия така ли се спира...

  ОтговорИзтриване
 5. Че какъв е проблема. 2009 много от нас гласуваха за ГЕРБ с надежда, че това е вярната партия, която "има воля"... Това, че днес не искаме да гласуваме за тях е само проява на политическо израстване от наша страна. Много хора са си сменили идеалите от 2009 насам и не виждам защо да е лошо, че Свтльо тогава е подкрепял ББ, а сега се явява като негова опозиция.
  Не е като да са правили нещо незаконно.
  Подобна информация е само опит за сензационно изказване и привличане на вниманието. Дано Светльо не се поддаде на провокацията и да не започне да се оправдава - той е достатъчно интелигентен, за да може да стои над подобни жълти опити за оплюване.

  ОтговорИзтриване