loading...

събота, 11 май 2013 г.

Протест пред централата на ГЕРБ! Арест за Борисов и Цветанов!

Борисов и Цветанов трябва веднага да бъдат арестувани и подведени под отговорност заради гигантския опит за фалшификация на изборите. Това е позицията на ВМРО след скандалните разкрития за незаконно отпечатаните 350 хиляди бюлетини.

Само бърз арест може да предотврати замитането на следи според лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки свиква всички столичани на протест пред централата на ГЕРБ в административната сграда на НДК. Протестът започва в 17.30 ч.

Печатницата „Мултипринт” е на гербаджията Йордан Бончев – общински съветник в Костинброд. Именно племенникът на въпросния Бончев – Станислав – бе наречен „Хакера” в последната информация за скандален запис на Борисов. В текста, който бе разпространен заедно с излезлия преди дни запис, се споменаваше, че Станислав Бончев е ползван за „хакване” в структурите за нелегално подслушване и следене. Фирмата на родителите му пък печели постоянно поръчки от МВР, показаха наскоро журналистически разследвания.

Отпечатването на бюлетини над определения лимит и след крайния срок е директна вина на първите мъже в държавата и за никого няма съмнение, че това са именно Борисов и Цветанов, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Няма коментари :

Публикуване на коментар