loading...

четвъртък, 23 май 2013 г.

20 мъже изнасилили 11-годишно момиче

14-годишно момиче от американския щат Тексас, което е било само на 11 години, когато е било групово изнасилено от 20 мъже в течение на 3-месечен период през 2010 г. разкри, че то сега е бременно в седмия месец.

По думите на тинейджърката, бащата е нейният 15-годишен интимен приятел. Двамата планират да запазят детето. Шокиращото престъпление разтърси САЩ, след като полицията започва да разследва случая през декември 2010 г., когато съученик на момичето е казал на учител, че е видял видео на мобилен телефон, на което мъже правят секс с нея. Прокурорите твърдят, че момичето е било изнасилено най-малко пет пъти от 20 мъже и момчета в град Кливланд, разположен на около 45 мили от Хюстън.

Момичето е било само на 11 по време на изнасилванията, състояли се от септември до декември 2010 г. Полицията започва разследването през декември, когато се появява и видео на едно от изнасилванията.

Когато следователите научават за ужасяващите гаври, момичето е преместено в специален дом за деца в Беумонт през декември. То обаче по-късно бяга от него и става отново жертва на изнасилване, докато живее на улицата.

През август 2012 г. то се връща в Хюстън, където се събира със семейството си. Сега момичето живее с майка си, брат си и сестрите си.

Няма коментари :

Публикуване на коментар