Пропускане към основното съдържание

Аматьорското порно видео е хит в мрежата (+18)

“Йоана Георгиева, Петър и Милен” е озаглавено порно видеото, което тези дни е хит в нета. Аматьорските кадри бяха качени за кратко в във Фейсбук, но заради неприличните сцени бързо беше свалено, съобщи hotzona.

В аматьорското видео девойка е обладана от две момчета на възраст не повече от 22-23 години. Единият е  отзад, а другият е даряван с орална любов. Трети снима с телефон и приглася: „Е, хубава работа, едно момиче не може да се справи с двамата човека”. Той също се включва от време на време в оралната любов.

Девойката е видимо доволна от факта, че я снимат в тройка с двама мъже. Тя през цялото време повтаря: „Давай, давай, давай, нали искаше много…”.

Коментари

  1. само коментари! при това все еднакви! а къде е клипа?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. http://xhamster.com/movies/1861496/threesome_bulgarian_sex.html

      Изтриване
  2. Искаме кадри дееее

    ОтговорИзтриване
  3. Aaaaa, няма вече "снимки без пари", нямааааа!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Постоле, лъскаш ли, лъскаш ли, м?

      Изтриване
    2. Лъскат анонимните отрепки като теб, защото никой не ги бръсне за слива. А ние, прочутите хора, сме заобиколени ЕЖЕДНЕВНО от куп хубави и разкрепостени жени и нямаме никакви проблеми със секса. Ама нали всеки съди за другите по себе си, та и ти, чекиджията, не правиш изключение. Да ти го туря в човката!

      Изтриване
  4. Има много такива клипчета. Тези са си направо прилични.
    Възгласи като "Ех, котьо!", "Ай, к'ъв е!" и др. звучат на фона на кръшна чалга.
    Важно е сеир да става. :-)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.