Пропускане към основното съдържание

Готвят убийството на Миро Найденов

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов е получил заплаха за убийство след телевизионното си участие, при което посочи Цветан Цветанов като виновник за незаконните подслушвания в МВР, съобщи „Всеки ден".

Новината се потвърди на 100%, след като от съображения за сигурност ексминистърът прекара почти целия ден под крилото на прокурорите в столичната Съдебна палата.

Той бе препитван като свидетел по наказателното производство срещу шефовете на ДОТО Цветан Иванов, Камен Костов, Сергей Кацаров и служителя в спецслужбата Радко Димитров, но остана в палатата до късния следобед, за да изчака персоналната си полицейска охрана.

Че животът на вече защитения свидетел Миро Найденов е в опасност потвърди и говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова. „Според наблюдаващия прокурор може да възникне или е възникнала опасност за живота на свидетеля Мирослав Найденов", призна пестеливо Арнаудова. Тя категорично отказа повече информация, за да не се пречи на разследването.

Коментари

  1. Като слушам в какви свинщини е участвал, а и най-вероятно лично е записвал срещите си с тоз или онзи, и догаждайки за мотивите за всичко това, значи това е най-малкото което трябва да очаква да му се случи. Не мога да си обясня как алчни гъзове се насират, пък после търчат някой да им бърше дирника, и да ги курдисват като защитени свидетели. Писна ми от тази практика, най-големите боклуци подлежащи на съд и наказание, да се крият като мишоци от "народната" любов! Този политически цирк обаче, съвсем скоро ще свърши. Толкова неочаквано и ненадейно, че всички ще останем учудени!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.