loading...

петък, 26 април 2013 г.

Готвят убийството на Миро Найденов

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов е получил заплаха за убийство след телевизионното си участие, при което посочи Цветан Цветанов като виновник за незаконните подслушвания в МВР, съобщи „Всеки ден".

Новината се потвърди на 100%, след като от съображения за сигурност ексминистърът прекара почти целия ден под крилото на прокурорите в столичната Съдебна палата.

Той бе препитван като свидетел по наказателното производство срещу шефовете на ДОТО Цветан Иванов, Камен Костов, Сергей Кацаров и служителя в спецслужбата Радко Димитров, но остана в палатата до късния следобед, за да изчака персоналната си полицейска охрана.

Че животът на вече защитения свидетел Миро Найденов е в опасност потвърди и говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова. „Според наблюдаващия прокурор може да възникне или е възникнала опасност за живота на свидетеля Мирослав Найденов", призна пестеливо Арнаудова. Тя категорично отказа повече информация, за да не се пречи на разследването.

2 коментара :

  1. Като слушам в какви свинщини е участвал, а и най-вероятно лично е записвал срещите си с тоз или онзи, и догаждайки за мотивите за всичко това, значи това е най-малкото което трябва да очаква да му се случи. Не мога да си обясня как алчни гъзове се насират, пък после търчат някой да им бърше дирника, и да ги курдисват като защитени свидетели. Писна ми от тази практика, най-големите боклуци подлежащи на съд и наказание, да се крият като мишоци от "народната" любов! Този политически цирк обаче, съвсем скоро ще свърши. Толкова неочаквано и ненадейно, че всички ще останем учудени!

    ОтговорИзтриване