loading...

вторник, 16 април 2013 г.

Как да спечелим пари от футболни залози

Има много и различни системи за футболни залози и  всяка от тях има добри и лоши страни. Всяка система е 100 % обоснована математически и нито една от тях не може да пренебрегне и победи човешкия фактор - субективизма по време на игра. Предложените по - долу системи за залози са добри най - вече за футболни прогнози.

1. Мартингейл

Това е агресивна и  рисковата система за онлайн залагания.  Тя разчита на удвояването на залога по време на игра при загуба.  Ето примери: залагаме  1 (губи), 2 (губи), 4(губи), 16(губи), 32(печели) ..  При печеливш залог се връщаме  отново на залог 1. Задължително се залага при  коефициент по - голям от 2.2. 
Идеята на  тази стратегия е, че във всеки един момент  в който спечелите компенсирате 100 % загубите си и дори печелите (при колкото по - голям залог и коефициент играете толкова по - голяма е и печалбата). Системата е рискова  най-рискова защото при дълга поредица от загуби може да ви се наложи да заложите голяма сума пари.

2.Числата на Фибоначи

Тази система е подобна на предишната -  Мартингейл, но  разликата е в стъпките с които се увеличава дадения залог при загуба: 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89...и т.н. Когато губите  отивате  стъпка нагоре, ако спечелите се връщате 2 стъпки назад. Отново идеята е залозите да са на коефициенти   >2.2  При тази система за разлика от предишната е трудно да достигнете до свръх, залози, които да са непосилни.

3. Д'Алемберт
Принципът на тази система наподобява горните две, но при  при загуба тук умеличавате  залога  с една единица, а при победа се намалява с една единица. Например: залагате 1 и печелите, залагате отново 1, губите и залагате 2 (увеличавате залога с 1); губите и следващия залог е 3 (увеличавате залога с 1); губите и следващия залог е 4 (увеличавате залога с 1); печелите и следващия залог е 3 (намалявате с 1).

4.  Пароли
това е пълна противоположност на системата за залагания -  Мартингейл: Увеличавате залога по схемата само при спечелен залог с 1, 2, 4, 16, 32... ако загубите започвате отначало.
За да спечелите по тази схема е нужно да прецените първоначално до коя стъпка ще играете.

Сами виждате, и е лесно да се пресметне, че всяка от системите има математически обоснован фундамент, който служи за основа. Капаните са два основни.
1. Алчност.
2. Недостиг на средства да играете.

Помислете добре преди да се впуснете в авантюра с онлайн залагания. Букмейкърите предлагат доста сериозни бонуси за игра, които могат да се използват, ако не се подлъгвате и не бъдете прекалено алчни.


www.leagueeuropa.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар