Пропускане към основното съдържание

Изключиха Мирослав Найденов от ГЕРБ

Изпълнителната комисия прекратява членството в ПП ГЕРБ на Мирослав Христофоров Найденов след многобройни обаждания на членове и симпатизанти от цялата страна и постъпили предложения от структури на партията до ИК на ПП ГЕРБ, на основание чл.13, ал.1, т.2 от Устава на партията. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Този член гласи, че Членството в ГЕРБ се прекратява с изключване - по решение на Изпълнителната комисия.

Днес ексземеделският министър Мирослав Найденов потвърди при разпитите си в Софийска градска прокуратура всички данни, изнесени от него тази сутрин по bTV за скандала с подслушването и е добавил нови факти.

А ефира на телевизията Найденов изнесе скандалните данни, че по времето на кабинета „Борисов” МВР масово е подслушвало незаконно не само опозицията и бизнеса, но и самите членове на правителството, а целият Министерски съвет е бил слушан със знанието и разпореждането на Цветан Цветанов още от 2009 г.

„Цветанов, ти си го правил, политически честното е да слезеш от сцената, иначе това безобразие ще продължи. Някой трябваше да излезе и да каже ясно: Царят е гол! Както го правя аз в момента. Има и други подслушвани министри, ослушвахме се всички и в залата на МС, целият МС знаеше и дори сме си разправяли случки за това какво сме правили и как са ни слушали”, разказа Найденов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.