Пропускане към основното съдържание

Сергей Станишев е агент "Московеца"?

Изключително интересна информация откри сайтът LiveNews.bg. Редовен читател на сайта изпратил шокираща снимка, уличаваща Сергей Станишев в сътрудничество на Държавна сигурност!


Още по-интересно – сегашният председател на Българската социалистическа партия е приел кодовото име агент „Московеца”. Снимката, която представлява копие от регистрационната бланка на Сергей Станишев, се разпространява ударно в интернет.

От нея става ясно още, че председателят на ПЕС е вербуван на 11 декември 1987 г., а човекът открил делото, е ст. лейтенант: „Станимир Цветанов Сърбиновски”.

По регистрационната бланка можем да видим, че Сергей Станишев е прикрепен към отдел „Чуждестранни Журналисти” във Второ гласно управление на ДС.

Фотокопието от досието на лидера на БСП заля страниците във Facebook през последните часове. Като първоизточник на снимката може да се посочи група в социалната мрежа, носеща името „България не иска БСП и ДПС да съществуват вече”.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.