Пропускане към основното съдържание

Полиция и жандармерия атакуваха циганската махала в Петрич

Полицаи и жандармерия арестуваха в новата ромска петричка махала крадеца-рецидивист Максим Георгиев-Макси, който на 24 април при операция за задържането му успя да се укрие, след като негови роднини обстрелваха с камъни, тухли и керемиди служителите на реда и раниха петима от тях.
След получена информация, че рецидивистът се укрива в една от къщите, полицаите заградиха квартала и щурмуваха скривалището на Макси, съобщи Struma.bg.

Задържани са още 6-ма от ромите хвърляли камъни по униформените при полицейската акция на 24 април. Тогава Макси оказа яростно съпротива като отправи заплахи към полицаите. Около стотина негови роднини хвърляха камъни по тях. Ранени бяха отговорникът на пункта на КАТ в Петрич – Адреано Георгиев и полицаите Петър Тилев, Марио Георгиев, Костадин Костов и Светослав Арабаджиев.

40-годишният Максим е с над 10 присъди за кражби с взлом. Наскоро той излезе от затвора., Маски е един от заподозрените за палежа преди десетина дни на „Опел Зафира“, собственост на полицаят от ромски произход Живко Димитров.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.