Пропускане към основното съдържание

Радуканов: Нямаме самочувствие!

Милен Радуканов даде кратък коментар след дербито с Левски. Наставникът на "червените" бе видимо изнервен от пропуските на своите възпитаници.

"Нямахме концентрация, но най-вече бяхме без самочувствие при завършването на атаките",  лаконично заяви старши треньора на ЦСКА."

На пресконференцията треньора на ЦСКА бе доста убеден във възможностите на неговите играчи:
"Левски победи защото вкара повече гол и имаха късмет в техните положения. Мисля, че имахме по равно положения и мача беше равностоен. Изполвахме тази смеха на игразащото идеята ни беше да ползваме бързи нападатели, които да оказат натиск в началото на мача да откраднат топката и да вкарват голове. На тримата им липсваше класа в последното подаване и завършващият удар.

През втората част направихме промени, но сега всички казвате че съм сбъркал смхемата и че съм пуснал Делев, но ако той беше вкарал всеки щеше да ръкопляска. Всеки има право на мнение, но аз съм преценил за Делев, че може да играе навсякъде и за това игра в центъра.

В края на мача бяхме уморени, защото трябваше да покриваме много пространство. Ще трябва да работим за това. Не мога да ви кажа до кога ще работя и не мога да ви кажа до кога ще остана, ръководствотоще прецени дали ще ме задържи след юни месец.", бе коментара на Радуканов на пресконференцията.

Цветан Ламбрев, football24.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.