Пропускане към основното съдържание

Поредното "синьо" безумие

"Малко" странно е да гониш треньор, когато имаш шансове да станеш шампион и да вдигнеш Купата на България. Още повече, че тази смяна се прави преди решителен мач с ЦСКА. България обаче е страната на неограничените възможности и се оказа, че слабата игра на Левски през пролетния дял от шампионата доведе до тежкото решение на "Герена" и "сините" вече няма да бъдат водени от Илиан Илиев.

Другата странна ситуация, е че нов треньор няма да бъде търсен, тъй като Левски ще бъде воден от дясната ръка на Илиев Николай Митов до края на сезона, а негови помощници ще бъдат Елин Топузаков и Мариян Христов.

Да, определено Левски не играе така както подхожда на отбор, който иска да стане шампион, но същото в пълна сила може да се каже и за Лудогорец и ЦСКА. Най-важното за "сините", че изостават само на две точки от водача Лудогорец, а са и фаворити за спечелването на Купата на България. Може би пък ръководството на "сините" начело с Тодор Батков са имали амбиции да победят Барса или Реал и да спечелят Шампионската лига? Може би пък новият треньор за седмица-две ще преобрази играта на момчетата на Батков.

До идването на Дани Боримиров в Левски, Илиев имаше пълната власт, а сега нещата не са съвсем така. Дали пък Илиан Илиев не е решил сам да си тръгне страхувайки се от линч, ако и този сезон се окаже сух, като сахарската пустиня за Левски? Е, все пак да водиш Берое и Левски са съвсем различни неща. Ако отборът от Стара Загора достигне до полуфинал за Купата на България, то това си е успех, но за Левски всичко освен първото място и е провал. Именно затова класиката в българския футбол се нарича ЦСКА-Левски, а не Берое-Литекс.

Илиев, не можа да докаже, че може да бъде лидер на "сините" футболисти, въпреки че задържа нивото на отбора и съхрани шансовете за успешен сезон. За отбор като Левски обаче това не е достатъчно, но и треньорското попълнение от Стара Загора не разполагаше с необходимото време за нещо повече!

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.