loading...

вторник, 30 април 2013 г.

Цветанов намразил Найденов заради "Дюнигейт"

Нови разкрития за ГЕРБ направи бившият депутат от управляващата партия Иван Петров. Той съобщи, че Цветан Цветанов намразил и изгонил от листите Мирослав Найденов веднага след скандала "Дюнигейт".
Причината - не осигурил спокойствие на кумеца му Тодор Бояджиев да построи хотел върху дюните в Несебър. Същият кумец, който беше строил и софийските му имоти.

Според Петров най-голямата грешка на Борисов е, че е сложил начело в МВР най-висшата партийна фигура, вторият в партията. "Това е твърде отговорен пост, а когато човек не е работил достатъчно в системата, най- вече в оперативните служби, и като вижда, че има възможност да получава информация извън закона, при манталитета на Цветанов е доста рисково. Еуфорията започна при него от първите месеци. За мен най-големият ужас бе да чете СРС-та в Народното събрание и да обвинява лекари без да е ясна вината им".

По думите му няколкократно като народни представители са получавали предупреждения да внимават какво говорят. "Аз питам, ако е законно подслушването защо трябва да предупреждават депутатите", казва бившият депутат. Според него МВР е записало скандалните записи между Борисов, Найденов и Кокинов.

"4 години не се вдигаха заплатите на полицаите, има напрежение. И това ме кара да мисля, че изнесената информация е ответна реакции, съпротива, наказателна форма срещу Цветан Цветанов", обяснява Иван Петров.

БЛИЦ


Няма коментари :

Публикуване на коментар