Пропускане към основното съдържание

Митов: Предимството на Левски е в публиката

Предимството на Левски пред ЦСКА в утрешното дерби ще бъде публиката, каза по време на брифинг старши треньорът на "сините" Николай Митов. Той благодари за подкрепата от трибуните за мачовете с Литекс и Локо Сф.

Митов коментира още, че знае как да победи ЦСКА и в утрешния мач футболистите на Левски излизат, за да се надиграват с "червените", но това не изключва и надлъгването на терена.

Наставникът на "сините", каза категорично не, на въпрос дали има футболист на ЦСКА, който би желал да играе в Левски. Митов каза, че се съгласява с думите на Милен Радуканов, че "сините" са фаворите в утрешното дерби. Треньорът на ЦСКА вчера заяви, че Левски е фаворит, защото напоследък печелил мачовете си убедително, но зад думите му пролича ирония.

Двубоят Левски-ЦСКА е утре на националния стадион "Васил Левски" от 16.00 часа.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.