loading...

неделя, 28 април 2013 г.

Скандални есемеси на Цветанов

Това, което съм депозирал пред нотариус ми е застраховката за децата, затова няма да го кажа, каза в студиото на Нова телевизия бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Според него Цветанов, който твърди, че зад неговите думи стоят икономически интереси, проявява полицейски манталитет.
Димитров не приема и коментариите на бившия вътрешен министър за семейните отношения на Миро Найденов, които според него не са тема за публично обсъждане.

“Цветан Цветанов не ни долюбваше с Мирослав Найденов”, твърди Димитров, “ защото двамата не му позволихме да притиска горската система и да внедрява там свои фирми”.

Бившият депутат от управляващата партия показа в ефир на телефона си два СМС-а от Цветанов-единият до Мирослав Найденов, другият – до него.

СМС-ът до земеделския министър е препратен от една фирма от Цветанов, който го е получил. В него се казва: “Моля те, звънни на Миро Найденов, защото момчето го викат от ДАГ да му връчат постановление, да излезе от мястото, където работи в момента”. Не става ясно кой точно пише това до вътрешния министър.

В СМС-а до Емил Димитров Цветанов отново му препраща изпратено до него съобщение, коетоа гласи: “Емил Димитров се обадил и казал да приклюват веднъж завинаги с тази фирма, на момчето му бяха написали три акта и ще му вземат лиценза. Ще можеш ли да направиш нещо?”

След като получил съобщенията, Емил Димитров се обадил на Цветанов и му казал, че от няколко дена той не е говорил с никакъв горски. Думите му били съвсем директни: “Не ме обвинявай в неща, в които не съм участвал”.

След това Цветанов натисна шефовете на ДАГ и Найденов и тези актове не бяха издадени. Става въпрос за пари, за лобиране, смята бившият депутат.

“Не случайно съм изкарал семейството си от страната, защото имам предчувствие, че нещо лошо може да се случи с тях. Не съм част от никаква мафия, ако имаше нещо, Цветанов щеше да го извади отдавна. Една година цял отдел в ДАНС работи да намери далавери на Емил Димитров”, каза още бившият гербаджия.

“Цветанов беше накарал Найденов да заведе шестимата директори на горски предприятия в неговия кабинет да не поддържат връзка и да не слушат Емил Димитров”, уточни той.

“През октомври имах тежък разговор с Бойко Борисво и му казах - ако искаш да си върнеш старата любов на хората и рейтинга, отстрани Дянков и Цветанов”, призна Димитров. Не знам дали Цветанов не държи с нещо Борисов, но той не го отстрани.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар