Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ агитирали в Банско деца, алармират от ВМРО

„Недопустимо е политическият партизанлък да стига до там, че да се облъчват не просто непълнолетни, а и малолетни. Чудно е ГЕРБ в Банско до там ли я докараха, че да агитират деца да гласуват за тях".

Това заяви заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение Ангел Джамбазки, цитиран от news.bg. Той уточни, че ВМРО ще внесе жалба в Районната избирателна комисия - Благоевград.

„ГЕРБ стигнаха до там, че да агитират в Банско ученици от четвърти клас. Вчера, на 17.04.2013 г., след предизборно мероприятия по централния площад и покрай читалище „Никола Вапцаров" агитатори на водената от Цветан Цветанов листа на ГЕРБ са раздавали карти за игра, знаменца и други рекламни материали на партията", обяснява водачът на листата на ВМРО в региона.

Може би надеждата им е, че родителите ще бъдат проагитирани в полза на ГЕРБ от децата, иронично предположи Джамбазки.

Немаловажен е и въпросът, че ГЕРБ са обърнали читалище „Никола Вапцаров" на предизборен щаб, където регулярно си правят партийни и предизборни мероприятия. Това е напълно в разрез със Закона за народните читалища, който изрично забранява ползването им за партийни цели.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.