loading...

четвъртък, 18 април 2013 г.

ГЕРБ агитирали в Банско деца, алармират от ВМРО

„Недопустимо е политическият партизанлък да стига до там, че да се облъчват не просто непълнолетни, а и малолетни. Чудно е ГЕРБ в Банско до там ли я докараха, че да агитират деца да гласуват за тях".

Това заяви заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение Ангел Джамбазки, цитиран от news.bg. Той уточни, че ВМРО ще внесе жалба в Районната избирателна комисия - Благоевград.

„ГЕРБ стигнаха до там, че да агитират в Банско ученици от четвърти клас. Вчера, на 17.04.2013 г., след предизборно мероприятия по централния площад и покрай читалище „Никола Вапцаров" агитатори на водената от Цветан Цветанов листа на ГЕРБ са раздавали карти за игра, знаменца и други рекламни материали на партията", обяснява водачът на листата на ВМРО в региона.

Може би надеждата им е, че родителите ще бъдат проагитирани в полза на ГЕРБ от децата, иронично предположи Джамбазки.

Немаловажен е и въпросът, че ГЕРБ са обърнали читалище „Никола Вапцаров" на предизборен щаб, където регулярно си правят партийни и предизборни мероприятия. Това е напълно в разрез със Закона за народните читалища, който изрично забранява ползването им за партийни цели.

Няма коментари :

Публикуване на коментар