loading...

сряда, 17 април 2013 г.

Сайт: Борисов, Цветанов, Флоров, от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност

В редакцията на сайта АФЕРА е получено писмо, от лице, което е написало: „Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“. Към писмото са приложени 25 файла със секретна информация, включително и СРС. „Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече „Цецко“? Кой е „Арабин 1“ и кой е „Високия“? А дали не са едно и също лице? Дългогодишен служител съм на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност. Изпращам Ви това писмо поради реалната тревога и убеденост, че предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори, ще бъдат брутално фалшифицирани.”, пише подателят.

Ето и писмото на служителя на МВР, което публикуваме дословно:

„КОЙ Е МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В МОМЕНТ?

Петя Първанова или групировката Бойко Борисов – Цветан Цветанов в лицето на Станимир Славейков Флоров – действащ шеф на ГД“БОП“.

Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече „Цецко“?

Кой е „Арабин 1“ и кой е „Високия“? А дали не са едно и също лице?

Дългогодишен служител съм на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност. Изпращам Ви това писмо поради реалната тревога и убеденост, че предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори, ще бъдат брутално фалшифицирани. И това ще бъде извършено от определеното по конституция да брани правата и интересите на гражданите и сигурността на България Министерство на вътрешните работи. Министерство, чийто министър в така нареченото служебно правителство за пред хората е Петя Първанова. В действителност, ръководител на тази превърната през последните четири години в престъпна групировка, действаща срещу интересите на българския народ институция, е печално известният на всички Цветан Цветанов.

Цветанов контролира бившата си подчинена Първанова чрез директора на ГД“БОП“ Станимир Флоров. Всичко това става с благословията на бившия министър-председател Бойко Методиев Борисов.

Борисов, Цветанов и Флоров от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност, изразяваща се в покровителстване на трафик и търговия с наркотици и контрабандни канали. Тъй като първите двама в момента не са в изпълнителната власт, а липсва и парламент, който да манипулират, основната тежест за постигане на целта, а именно – запазване на престъпната власт, лежи на плещите на последният мохикан Флоров.

Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“ .

Но предпочитам да извърша престъпление, вместо българите да останат в заблуда за мутро-ченгетата, които са ги ограбвали през последните четири години и се готвят за нови четири години на грабеж и диктатура. Освен това, ако разкрия самоличността си, моят, а и на семейството ми живот е обречен.

Кой е лицето Станимир Славейков Флоров?

Мислите си, че това е човекът който познавате като директор на ГД“БОП“. Да, той действително е директор на ГД“БОП“. В представите Ви, той е човекът, говорещ убедително за това как МВР под ръководството на Цветанов и с неговата самоотвержена дейност са разгромили организираната престъпност.

Всъщност Станимир Славейков Флоров от 1991г., тоест 22 години е член на тази организирана престъпност, като се е издигнал до нейните върхове. В прилаганите от мен към това писмо материали се съдържат 2 преписки ведно със СРС-тата  към тях. Дори от обикновения им прочит, без да бъдат подлагани на анализ става ясно за всички, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван, затова че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.

Приключвам това писмо и ви оставям да четете за подвизите на „бореца“ против организираната престъпност Станимир Славейков Флоров. Човекът, който ще фалшифицира изборите на 12 май в полза на групировката, към която принадлежи.

Човекът, който още през 2002 г. си е обадил на телефон 087 469 491(понастоящем с нарастване броя на мобилните оператори – 0887 469 491) и се е обърнал към този, който е вдигнал с „Цецко“. Какво са си говорили ще прочетете в приложените файлове.

Понеже не съм политически ангажиран, не адресирам това писмо до друг освен до вас медиите.

PS Секретните документи са в прикачените файлове и следващите майли.”

Afera.bg


1 коментар :