loading...

вторник, 9 април 2013 г.

Новата проституция – секс в „Скайп, момичета си докарват по 2 000 лв.

Всички искат да имат доходоносна професия, но обикновено или нямат необходимите качества и идеи, или не успяват да пробият, съобщи crimes.bg.
Напоследък обаче все по-популярна за добре изглеждащите момичета става сексът в „Скайп“.
Срещу определена сума момичето изпълнява всички твои желания. Без допир, без обвързване и дори без да те вижда.

Точно поради това и самите те предпочитат да работят по този начин. Така, ако са достатъчно амбицирани и рекламата им е успешна, могат да получават колкото образован човек на сравнително висок служебен пост без да се напрягат кой знае колко.

Според служители на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП, „Скайп“ е на път да се превърне в един от най-сериозните доставчици на платени удоволствия и да започне да се конкурира дори с компании от ранга на „Brazzers”. Програмата, иначе предназначена за улесняване на комуникацията между хората ,се превръща в сериозна заплаха дори за порноиндустрията и еротичните канали. По този начин всички мъже, които се срамуват или страхуват да си наемат проститутка, могат да осъществят сексуалните си фантазии почти пълноценно.

Различни еротични агенции използват интернет, за да набират „служителки“. Сайтовете за интимни запознанства са подходящ терен за позициониране на обявите за работа от този тип, тъй като се предполага, че потребителите са достатъчно сексуално освободени, за да се занимават с професията online проституция.

Цената на една минута „разговор“ е поне долар, а има момичета, които са получавали и по 200 долара за ден. Тъй като обикновено това не е професия, с която се хвалиш пред познати и роднини, компаниите работят на територията на други страни, за да няма опасност да се събличаш пред баща си.

Агенциите изкушават с минимум 2 000 лева на месец, като естеството на работата позволява да се занимаваш и с нещо друго паралелно. Най-често потребители на подобни услуги стават граждани на Азия и Арабските страни.

Няма коментари :

Публикуване на коментар