Пропускане към основното съдържание

Новата проституция – секс в „Скайп, момичета си докарват по 2 000 лв.

Всички искат да имат доходоносна професия, но обикновено или нямат необходимите качества и идеи, или не успяват да пробият, съобщи crimes.bg.
Напоследък обаче все по-популярна за добре изглеждащите момичета става сексът в „Скайп“.
Срещу определена сума момичето изпълнява всички твои желания. Без допир, без обвързване и дори без да те вижда.

Точно поради това и самите те предпочитат да работят по този начин. Така, ако са достатъчно амбицирани и рекламата им е успешна, могат да получават колкото образован човек на сравнително висок служебен пост без да се напрягат кой знае колко.

Според служители на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП, „Скайп“ е на път да се превърне в един от най-сериозните доставчици на платени удоволствия и да започне да се конкурира дори с компании от ранга на „Brazzers”. Програмата, иначе предназначена за улесняване на комуникацията между хората ,се превръща в сериозна заплаха дори за порноиндустрията и еротичните канали. По този начин всички мъже, които се срамуват или страхуват да си наемат проститутка, могат да осъществят сексуалните си фантазии почти пълноценно.

Различни еротични агенции използват интернет, за да набират „служителки“. Сайтовете за интимни запознанства са подходящ терен за позициониране на обявите за работа от този тип, тъй като се предполага, че потребителите са достатъчно сексуално освободени, за да се занимават с професията online проституция.

Цената на една минута „разговор“ е поне долар, а има момичета, които са получавали и по 200 долара за ден. Тъй като обикновено това не е професия, с която се хвалиш пред познати и роднини, компаниите работят на територията на други страни, за да няма опасност да се събличаш пред баща си.

Агенциите изкушават с минимум 2 000 лева на месец, като естеството на работата позволява да се занимаваш и с нещо друго паралелно. Най-често потребители на подобни услуги стават граждани на Азия и Арабските страни.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.